Zori de zi se lanseaza la Diverta Online (www.dol.ro)

A patra carte din seria Twilight vine acum si in limba romana, spre incantarea fanilor. Zori de zi continua cu suspansul, dragostea, actiunea, sacrificiul si magia prezente in volumele anterioare, dar aduce un element pe care milioane de cititori l-au asteptat cu sufletul la gura: finalul fascinantei povesti de dragoste dintre o adolescenta si un vampir. Cumpara-ti cartea de pe www.dol.ro si afla daca Bella va deveni nemuritoare si care a fost alegerea ei intre iubirea coplesitoare pentru Edward si legatura profunda cu varcolacul Jacob. O carte in care sirul tumultoaselor evenimente, povestite in stilul inconfundabil al lui Stephenie Meyer, te vor tine cu sufletul la gura.
Colectia de business Raftul cu Succes al editurii Injoy Books iti prezinta Singurele 3 intrebari care conteaza scrisa de omul de afaceri Ken Fisher. Cartea se structureaza in jurul ideii lui Fisher conform careia succesul unui investitor consta in aplicarea unui algoritm alcatuit din trei intrebari. Prima intrebare te va ajuta sa vezi lucrurile asa cum sunt ele in realitate. Cea de-a doua te va invata sa vezi lucrurile care celorlati investitori le scapa. In final, a treia intrebare te va ajuta sa intelegi relatia pe care o ai practic cu piata. Aceasta metodologie l-a ajutat pe Fisher sa atinga un succes extraordinar de-a lungul carierei sale in sfera financiara.
Descopera restul titlurilor ce fac parte din colectia Raftul cu Succes si alte lecturi fascinante pe www.dol.ro.

Despre Diverta Online

Diverta Online este un magazin virtual, relansat in octombrie 2008 sub sloganul Cumparaturi de ultima generatie.

Dezvoltat pe platforma IBM WebSphere Commerce 6.0, magazinul virtual revolutioneaza piata cumparaturilor online. Diverta online, www.dol.ro, singurul magazin din Romania in varianta completa IBM WebSphere Commerce, are o interfata extrem de prietenoasa si ofera clientului avantaje si optiuni unice pentru comertul virtual din Romania.

Diverta Online pune la dispozitia consumatorului peste 40.000 de produse din 8 game (carte, calculatoare, electronice, filme, muzica, jocuri, jucarii, papetarie) active in acest moment si servicii orientate catre client. Iubitorii de carte pot alege dintre cele peste 20.000 de titluri, romanesti si straine.

Produsele magazinului virtual sunt disponibile atat din stoc, cat si la comanda. Termenele de livrare sunt cuprinse intre 2 si 7 zile lucratoare, iar clientii pot primi consultanta de specialitate oferita de catre unul din operatorii Diverta Online.

Luni – Vineri:09:00-17:30
Telefon:021.408.30.40
Mobil:0724.377.395
contact@dol.ro
http://www.dol.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *