Zori de zi – Stephenie Meyer

A fi irevocabil indragostita de un vampir reprezinta pentru Bella Swan atat fantezie cat si cosmar, impletite intr-o realitate extrem de periculoasa. Pe de-o parte este pasiunea ei intensa pentru vampirul Edward Cullen si pe de alta parte legatura stransa dintre ea si varcolacul Jacob Black, iar Bella a fost nevoita sa indure un an plin de tentatii tumultuoase, pierderi si lupte acerbe intre rivali pentru a ajunge la deznodamantul dorit. Decizia ei iminenta de a alege fie intunecata, dar seducatoarea lume a nemuritorilor, fie o viata simpla de muritoare reprezinta acum firul de care atarna soarta a doua triburi. Alegerea ei a declansat insa si o serie de evenimente neasteptate ce vor avea, probabil, consecinte inimaginabile. Iar viata Bellei ar putea fi distrusa pentru totdeauna.

Mult asteptatul final al ciclului „Amurg“, Zori de zi, ne dezvaluie in sfarait secretele si misterele din aceasta poveste uimitoare care a incantat milioane de oameni.

Seria „Amurg“ a scriitoarei americane Stephenie Meyer prezintã neobisnuita poveste de iubire dintre un vampir si o fata muritoare. Pentru a putea fi impreuna, cei doi vor fi nevoiti sa invinga nenumarate obstacole si greutati ce le vor pune la incercare dragostea.
– seria „Amurg“ s-a vandut in peste 42 de milioane de exemplare în întreaga lume
– in Statele Unite, volumul Amurg s-a vandut in peste 13 milioane de exemplare
– cele patru romane au fost traduse în peste 20 de limbi
– potrivit USA Today, de la sfarsitul lui noiembrie 2008, una din cinci carti cumparate în Statele Unite a fost scrisa de Stephenie Meyer

Despre autor:
Stephenie Meyer este autoarea seriei „Amurg“, o poveste romantica si plina de suspans dintre o adolescenta si un vampir, care a fermecat publicul din peste douazeci de tari. A absolvit Brigham Young
University si, in prezent, locuieste in Phoenix, Arizona, impreuna cu sotul si cei trei fii ai sai.

Premii
New York Times Editor’s Choice
PublishersWeekly Best Book of the Year
Amazon „Best Book of the Decade… So Far“
Teen People „Hot List“ pick
American Library Association „Top Ten Best Book for Young Adults“ si „Top Ten Books for Reluctant Readers“

Cumpara cartea Zori de zi!

3 thoughts on “Zori de zi – Stephenie Meyer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *