“Ghici pe cine iubesc eu?” s-a intalnit cu prietenii

Catia MaximLibraria 95 Academiei a reunit pe 30 iulie o intalnire intre prietenii Catiei Maxim si ai ultimului sau roman “Ghici pe cine iubesc eu?”. Evenimentul s-a bucurat de un moment artistic oferit de Teatrul IndArt, format dintr-o trupa de tineri talentati, coordonati de Dan Simion. 

La relansarea romanului Catiei Maxim “Ghici pe cine iubesc eu?” au participat cititori, jurnalisti, oameni de comunicare si PR. Locul ales a fost unul important pentru orice carte – o librarie – un loc aparte de care se ocupa Carmen Dumitrescu, apreciata de cititori si cumparatori pentru promptitudinea cu care intelege sa se apropie de carti si sa le recomande cititorilor. Despre roman, despre  Catia Maxim, dar mai ales despre povestea din carte au vorbit: Carmen Dumitrescu, jurnalistul Marian Dumitrescu si Catia Maxim. Doua fragmente din roman au fost daruite celor prezenti de talentatii membri ai Teatrului InDArt – http://www.indart.ro/teatru_prezentare.php .  

Evenimentul a fost marcat de cateva sublinieri ale Catiei Maxim: “De cate ori am ocazia afirm cu convingere ca bucuria e un sentiment aproape permanent al existentei mele. Cum altfel pot caracteriza eu acest moment in care la initiativa doamnei Carmen Dumitrescu, eu autor, putin cunoscut, ma intalnesc cu voi: cititori, prieteni si iata si reprezentanti ai presei, intr-o zi torida de vara, in perioada de plina vacanta? Sa mai adaug ca Adrian personajul acestui roman are inca o data ocazia sa va spuna, in felul lui cate ceva despre acel barbat care arunca toate mastile, ipocriziile,caruia nu-i pasa daca-l judecati sau il iubiti,daca il faceti rege sau il rastigniti.Caci el e rebelul pur in cautarea propriului sine. Sa mai adaug ca scrisul e experienta deplina care-mi ofera sansa sa ma apropii de oameni, astfel incat de trei ani de cand am inceput sa scriu am adaugat noi si noi prieteni? Prin urmare experienta scrisului va fi, sper, materializata in urmatorul roman pe care l-am inceput deja si care va fi o surpriza, dar mai ales o provocare pentru mine insami, fiind o abordare a unei noi tematici.” 

Relansarea “Ghici pe cine iubesc eu?” a fost organizata de agentia de relatii publice PRwave International. Romanul a aparut la Editura SemnE, editura ce ofera publicului roman lucrari de exceptie din domenii precum arta, beletristica, stiinta-enciclopedie, filosofie si multe altele. Pentru mai multe informatii despre editura si cartile publicate de aceasta puteti accesa acest link: http://semneartemis.ro/ . 

“Ghici pe cine iubesc eu?”, lansat in primavara anului 2009 s-a bucurat de interes din partea cititorilor, existand librarii in care stocul s-a epuizat . Acesta este cel de-al treilea volum al Catiei Maxim, dupa “Inca un pas” (2007) si “Clipe salvate” (2008).Catia a mai declarat cu aceasta ocazie ca va asteapta pe toti la discutii pe teme diverse pe blogul ei intitulat,  botezat sugestiv, Pe canapeaua Catieihttp://catiamaxim.wordpress.com/ . 

PRwave este primul site din Romania dedicat in totalitate PR-ului, imaginii si comunicarii pentru afaceri si expertizei in aceste domenii. Dintre rubricile sale pot fi amintite Experts’ Opinion – articole scrise de specialisti romani si experti din strainatate – Case Studies, News, Forum, Events Calendar s.a.  Site-ul este unicul din Romania care are un serviciu de PR integrat pus la dispozitia organizatiilor: campanii de relatii publice, imagine si comunicare online complete derulate prin intermediul site-ului. PRwave a inaugurat de asemenea si primul blog din Romania pe teme de PR – www.prwave.ro/blog. 

 

PRwave INTERNATIONAL ofera servicii de consultanta in domeniul imaginii, comunicarii si relatiilor publice tuturor companiilor care constientizeaza faptul ca relatiile profitabile pe termen lung – cu asociatii, cu media, cu toti cumparatorii, cu furnizorii, cu distribuitorii s.a.m.d. – se realizeaza si se consolideaza prin implementarea unor strategii de imagine si relatii publice coerente.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *