42 de lectii pentru viata

Miercuri 15 octombrie la ora 18:30 la Serendipity va avea loc lansarea cartii “Ce merita sa stii despre viata – 42 de lectii” de Romeo Cretu. Cartea a aparut in urma multori ani de lectura si practica, in incercarea autorului de a descoperi modul in care poti obtine mai mult control asupra vietii si destinului propriu.
Va asteptam miercuri seara intr-o atmosfera destinsa pentru a afla mai multe despre povestea acestei carti. Ceaiul si biscuitii sunt din partea casei.
Romeo Cretu este trainer, coach si consultant in cadrul companiei HRD Dezvoltare Resurse Umane. A absolvit Facultatea de Sociologie si in present ii ajuta pe oameni sa isi descopere propria maretie.
“Cartea e ca un ghid, dar si ca un index. Asta am vrut. Sa adun unele dintre cele mai importante lucruri, din diverse locuri, intr-o carte.
Citesti o lectie din care cam cum stau lucrurile in Univers, faci exercitiile de acolo prin care te lamuresti CINE VREI SA FII, CE VREI SA FACI si CE VREI SA AI si apoi ai teme viitoare de reflectie in cartile recomandate. Citeste, aplica, citeste, aplica… Totul pentru o viata asa cum iti doresti sa fie.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *