Mixul de Cultura deschide sezonul de vara cu un concurs

Mixul de Cultura organizeaza un concurs deschis tuturor cititorilor si ascultatorilor de muzica. Dat fiind faptul ca vara a venit brusc si neanuntat, caldura si targurile recente au luat Mixul de Cultura pe sus, iar acum ne scaldam intre atatea carti, filme si muzica incat nu stim de unde sa incepem cu recenziile. Si, cum avem nevoie de o gura sanatoasa de aer proaspat inainte de a ne apuca de treaba, am deschis sezonul de propuneri de vara.
Tot ceea ce trebuie sa faca participantii este sa recomande o carte si un album muzical care le-a placut atat de mult incat le-ar pune pe repeat daca nu ar fi si alte lucruri frumoase pe lume. Este acceptata orice propunere transmisa impreuna cu un comentariu care motiveaza de ce cartea sau albumul respective reprezinta combinatia perfecta pentru o dupa-amiaza calduroasa sau pentru o seara cu vant care adie placut.
Pentru cea mai buna potrivire de lectura si muzica, Mixul de Cultura va rasplateste cu patru carti racoritoare oferite de partenerul nostru, editura Vellant, care au darul de a dezmorti din leneveala cititorul: ?Escadron Ghilotina? si ?Un dulce miros de moarte?, ambele scrise de Guillermo Arriaga (autorul scenariilor ?Babel? si ?21 grame?), precum si doua exemplare din ?Monstri plini de speranta?, de Nicholas Mosley (roman castigator al premiului Whitbread in anul 1990).
Si, ca schimbul sa fie totalmente cinstit, partenerul nostru, A&A Records ofera in plus, pentru fiecare din cele patru carti, cel mai proaspat album Lhasa, care va incalzi sufletul meloman pe dinauntru atat cat sa ajunga la gradatia termometrului de pe balcon si sa ii fie numai bine.
Propunerile de lectura si de albume pot fi transmise intr-un comentariu pe blog www.mixuldecultura.ro sau pe mail contact@mixuldecultura.ro, pana la data de 5 iulie, ora 23:59.

Despre Mixul de Cultura
Mixul de Cultura este un blog colectiv ce abordeaza teme culturale.
Scopul existentei acestuia este oferirea unor repere de orientare in cultura contemporana. Informatiile prezentate se adreseaza tuturor simturilor: recenzii de carte, film, albume muzicale, arta, teatru.
Echipa de redactori a Mixului este una eterogena, dar tocmai acest lucru reprezinta un atu, fiecare dintre acestia aduce perspective diverse asupra diferitelor produse din domeniul cultural.

www.mixuldecultura.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *