Stiinta numerelor, Kabbala si stiinta secreta

stiinta numerelorEditura Herald prezinta lucrarea Stiinta numerelor de Papus (Dr. Gerard Encausse). Binecunoscut cititorilor romani prin lucrarile sale Kabbala si Stiinta secreta (ambele aparute la Editura Herald), autorul reuneste si interpreteaza in Stiinta numerelor documente prin care incearca sa puna ordine in studiul atat de obscur al numerelor, oferind totodata acelor “rari” discipoli secretele initiatice ale acestei Stiinte superioare.

Numarul este o fiinta din planul spiritual, cu legi si structura proprie, studiul sau fiind unul dintre cele mai importante pe care ar putea sa le urmeze cel interesat sa patrunda misterele lumii.
Cei ce se lasa purtati de aceasta stiinta, sustine Papus, vor avea sansa sa admire frumusetea prin care Divinul isi dezvaluie opera sa, vor putea intelege constitutia si teoria numerelor precum si unitatea omnipotenta si omniprezenta din spatele intregii manifestari. Este vorba despre unitatea din care totul se naste, care cuprinde totul si se reveleaza simturilor prin lucrurile vizibile, fara a fi perceputa ea insasi dar care ramane neschimbata, manifestandu-se intr-o forta treimica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *