Adevarul a inaugurat libraria Timisoara

Adevarul Holding a inaugurat luni, 29 iunie, la Timisoara, cea de a doua librarie Adevarul. Cei care doresc sa-si completeze colectiile de carte Adevarul sunt asteptati la magazinul din centrul Timisoarei, pe strada Florimund Mercy, numarul 3, in apropiere de Piata Unirii. Mult inainte de ora deschiderii, impatimitii de literatura formasera coada in fata librariei care, spre pranz, devenise neincapatoare. Libraria Adevarul din Timisoara este deschisa de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 20.00, iar sambata si duminica isi va primi vizitatorii intre 09.00 si 16.00.

Banatenii vor gasi aici volumele din colectiile 100 carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca, Biblioteca Adevarul pentru copii si Carte de lux, dar si toate celelalte produse ale trustului Adevarul Holding. De asemenea, tot de aici, cinefilii vor putea achizitiona filmele din seriile Florin Piersic, Brigada Diverse sau Jandarmii.

Librariile Adevarul reprezinta un concept inedit pe piata romaneasca. Este pentru prima data cand un trust de presa deschide un lant de librarii, prin intermediul caruia incearca sa-si apropie cititorii, oferindu-le produse si servicii de calitate, la preturi fara rival. Adevarul Holding devine, astfel, singurul trust de presa cu propriul lant de librarii.

Adevarul Holding este unul dintre cele mai importante trusturi de presa romanesti. Casa de editura a holdingului Adevarul a lansat si colectiile: Carte de lux Adevarul, 100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca si Disney pentru copii. In portofoliul companiei se regasesc: Adevarul, ziarul quality numarul 1 in Romania, Adevarul de Seara, cotidian distribuit gratuit in 29 de orase ale tarii, Click!, tabloidul numarul 1 in Romania, revistele Click! pentru femei, Click! Pofta buna si Click! Sanatate, publicatiile culturale Dilema Veche si Dilemateca, Foreign Policy Romania – prestigioasa revista de politica externa, Forbes Romania, catalogul Forbes Romania 500 Miliardari. Adevarul Holding este prezent si pe piata internationala, ca publisher al cotidianului ucrainean Blik, din Kiev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *