Diverta are o revista online www.clubdiverta.ro

Pe 28 martie, Club Diverta a lansat revista www.clubdiverta.ro, un concept unic în România, cu ambiţia declarată de a încuraja şi susţine consumul de cultură până la a crea una dintre cele mai minuntate dependenţe. Revista se adresează nu doar membrilor Club Diverta, ci va fi un spaţiu de hoinăreală şi informare slow time oferit tuturor.

Prin recenzii, cronici, analize, interviuri, prezentări de produs şi evenimente, oameni cu condei vor încerca să genereze gusturi şi consumatori tot mai avizaţi, care să aleagă pe bază de experienţă şi emoţii.

club DivertaStructurată pe categoriile de produse ce se găsesc pe rafurile magazinelor Diverta din toată ţara, dar cu antenele întinse spre tot ce se întâmplă în spaţiul cultural românesc şi străin, revista va sărbători cotidian, prin subiectele propuse, sursele care dau sens vieţii.
„Visul oricărui întreprinzător pe o „piaţă a sufletului” în expansiune, dar atât de pretenţioasă, este ca locul virtual pe care îl pregăteşte cititorilor săi să devină într-un timp relativ scurt unul de (p)referinţă. Am încredinţat această misiune doamnei Mihaela Cârlan, publisher www.catchy.ro, care a reuşit să adune condeiele potrivite pentru a ajunge acolo unde ne dorim – în mintea şi sufletul consumatorului de cultură. Vă invităm aşadar la Marea Căutare pe www.clubdiverta.ro”. – Flaviu Pastor, Director Marketing & PR Diverta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *