Libraria copiilor, pentru copiii de toate varstele

Librăria Copiilor (www.librariacopiilor.ro) este un nou magazin virtual care reuneşte o colecție atent alcătuită de cărți pentru copiii de toate vârstele, dar şi titluri care sunt destinate părinților. Librăria adună poveşti clasice, cărți de poezii sau romane celebre ale copilăriei, atât titluri româneşti, cât şi internaționale. La acestea se adaugă o selecție vastă de cărți psihologice sau gastronomice pentru părinți, manuale şi auxiliare şcolare.

“«Librăria Copiilor» s-a născut din dorința mai mulor părinți de a găsi informatii relevante, cu adevărat utile, despre noile apariții editoriale de pe piață. În domeniul cărților pentru copii nu există o «bursă» a valorilor, aşa cum există pentru literatura obişnuită. Un cititor adult poate găsi imediat cronici şi recenzii credibile despre aproape orice carte nou aparută şi îşi poate forma rapid o opinie corectă şi utilă. La o carte pentru copii nu poți să faci acelaşi lucru, fiind nevoit să te bazezi pe intuiție, noroc sau pe părerile subiective ale altor părinți. Am dorit ca site-ul nostru să poată oferi o soluție acestei probleme”, subliniază reprezentanții Librăriei Copiilor.

Noua librărie virtuală pentru copii şi părinți se poziționează ca oferind “cele mai frumoase cărți pentru copii publicate în România”. Librăria Copiilor reuneşte doar titluri ce conțin literatură de calitate şi ilustrații realizate de artişti profesionişti, la acestea adăugându-se o calitate grafică ireproşabilă. Multe dintre cărțile oferite de Librăria Copiilor beneficiază de recenzii realizate de scriitori şi jurnalişti din sfera culturală, care s-au alăturat acestui proiect. De asemenea, părinții vor putea contribui şi ei, direct pe site, cu comentarii şi opinii referitoare la cărțile prezentate.

Librăria beneficiază de un sistem intuitiv de căutare a cărților şi de un mod de comandă sigur şi rapid, iar plata se poate face inclusiv cu cardul. Catalogul este structurat în categorii clare şi sugestive, clasificate după criterii utile cum ar fi vârsta copiilor, conținutul sau prețul. Formularul de comandă este clar şi facil, optimizând timpul consumat de client pentru procesarea achiziției.

Mai multe detalii despre Librăria Copiilor sunt disponibile pe www.librariacopiilor.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *