Ai în plus o carte? Da-o mai departe!

Institutul de Management si Dezvoltare Durabila sprijina campania nationala “AI IN PLUS O CARTE, DA-O MAI DEPARTE” initiata de Gasca Zurli. Campania consta in prezentarea spectacolului Tiribam Tiribum in toate municipiile resedinta de judet. Intrarea la spectacol se va face pe baza de carti care ulterior vor fi donate gradinitelor din comunele care inca nu au o biblioteca.

Pentru ca una din directii sale de actiune consta in incurajarea accesului la educatie si cultura, precum si incurajarea excelentei, Institutul de Management si Dezvoltare Durabila a decis sa sprijine campania nationala demarata de Gasca Zurli, „AI IN PLUS O CARTE, DA-O MAI DEPARTE !”.

Organizatorii campaniei şi-au propus sa doteze cu carţi de poveşti gradiniţele din comunele In care acestea nu au o biblioteca. Intrarea la spectacol se face pe baza unei carţi pe care copilul – spectator o doneaza In cadrul acestei campanii. Cei mici invaţa astfel sa fie generoşi şi sa ajute copiii care nu au posibilitatea sa-si cumpere sau sa imprumute carti pentru poveşti.

Povestea campaniei:

Campania „AI IN PLUS O CARTE, DA-O MAI DEPARTE” a plecat de la o cerere exprimata de conducerea centrului de Plasament ”Sfantul Vasile” din Bucureşti.
Primul spectacol Tiribam Tiribum s-a desfasurat in Bucuresti, la Teatrul Tandarica. Intrarea s-a facut pe baza de carte donata de copii. La spectacol au fost prezenti peste 300 de parinţi insotiti de copii printre care şi numeroase vedete. Carţile adunate in cadrul acestui spectacol au fost donate Centrului de plasament ”Sfantul Vasile” din Bucureşti.

Avand drept premisa succesul de care s-au bucurat in capitala, Gasca Zurli a decis sa realizeze acest spectacol si in orasele din tara, resedinte de judet. Acest fapt a devenit posibil cu sprijinul doamnei Andreea Paul, consilier de stat si al Institutului de Management si Dezvoltare Durabila. Turneul national va incepe pe 19 aprilie 2012 la Zalau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *