Artposters lanseaza catalogul 2011 – The Book of Art

ArtPosters a lansat noua colectie de imagini si reproduceri de arta pentru 2011. Catalogul The Book of Art 2011 aduna peste 500 de lucrari de arta – colaje, ilustratii, picturi sau fotografii – toate selectionate atent de catre designerii ArtPosters pentru a satisface cele mai pretentioase gusturi.

The Book of Art aduce o noua viziune in arta decorativa, o noua perspectiva plina de inovatie si inspiratie dedicata clientilor ArtPosters.

Noutatea absoluta pe care o prezinta catalogul din acest an este colectia de ilustratii si colaje realizata de catre designerii ArtpostersStudio, o serie de lucrari speciale ce respecta tendintele decorative din 2011.

Catalogul poate fi comandat in format electronic (CD) sau tiparit, contra cost. Informatii suplimentare se pot obtine la telefon +40-265264121 sau prin email: office@artposters.ro

Despre Global Art Porduction
Global Art Production – ArtPosters este cel mai important producator de tablouri pe panza si postere din Romania. Cu o experienta de cativa ani in industria decorativa, ArtPosters este furnizor pentru cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni din tara. Produsele ArtPosters se pot achizitiona in retelele de magazine Mobexpert, Hornbach, Kika, Dedeman, Carturesti sau prin magazinul online www.artposters.ro

Rasfoieste catalogul AICI http://www.artposters.ro/index.php?pag=cms&id=102

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *