Atelier de Teatru: cursuri de actorie

Ii vezi pe scena sau pe ecrane, ii aplauzi, ii admiri si vrei sa fii ca ei: actor. Pare un obiectiv indepartat, insa acum poti fi cu un pas mai aproape de visul tau. Pe data de 2 octombrie 2010, Atelier de Teatru organizeaza preselectie pentru un curs intensiv de actorie, atat pentru copii cu varsta peste 9 ani, cat si pentru adulti. Tot ce trebuie sa faci pentru a participa este sa inveti o poezie preferata pe care sa o spui si sa lasi emotiile acasa pentru ca poti fi sigur ca vei fi inconjurat numai de prieteni care te vor ajuta la nevoie. Preselectia se va desfasura in Bucuresti, str. George Georgescu nr. 2, situata la jumatatea distantei dintre Piata Unirii si Piata Constitutiei.

Atelier de Teatru este un proiect independent, creat de actori tineri profesionisti care vor sa promoveze cultura, rigoarea si relatiile dintre oameni. “Arta actorului este un mod specific de a gandi si nu se poate face oricum, oriunde si cu oricine”, declara Alexandru Gatstramb, actor la Teatrul Mic, Doctorand la U.N.A.T.C. si fondatorul Atelier de Teatru.

Cursurile oferite de Atelier de Teatru vor avea durata de noua luni, costul participarii fiind de 150 ron/luna. In fiecare luna vor avea loc opt cursuri a cate doua ore fiecare. Cursantii vor trece prin exercitii de dictie, respiratie, canto, ritm, miscare scenica si dans, fiind initiati apoi in arta actorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *