Litera ofera gratuit dictionarul Englez – Roman pentru iPhone

In prima parte a acestui an, Editura Litera a pus gratuit la dispozitia detinatorilor de iPhone dictionarul Englez – Roman.

Dictionarul EN – RO este o aplicatie pentru iPhone, disponibila gratuit in AppStore.
Aplicatia functioneaza offline si intruneste functiile de baza ale unui dictionar electronic: cautare si listare alfabetica.
Simplitatea aplicatiei ofera utilizatorului o experienta placuta prin incarcarea rapida si accesul usor la definitia cautata.

Prezenta editie cuprinde un numar de 30.000 de cuvinte si expresii din limbajul uzual si din diferite domenii de specialitate, vizand atat palierul limbii cotidiene, cat si pe cel al limbii literare.

Acest produs a fost deja descarcat in intreaga lume, pe teritoriul a 44 de tari precum Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Franta, Australia, Japonia, Rusia, Emiratele Arabe Unite, Grecia, Norvegia, Brazilia, Noua Zeelanda, Qatar, Letonia si, bineinteles, Romania.

Aplicatia Dictionar EN – RO a fost timp de 2 luni in Top 25 aplicatii gratuite si in permanenta s-a aflat in Top 3 aplicatii gratuite din categoria Refference in AppStore.
In acest moment aplicatia este instalata in peste 12.000 de dispozitive iPhone.
Este prima aplicatie care apare in AppStore la cautarea dictionar si este prima sugestie pe care o ofera Apple in momentul introducerii cuvantului dictionar in campul de cautare.

http://www.litera.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *