Ateliere relationale la cafeneaua Dalles

Libraria Dalles, BoomLIT.com și Bookiseala.ro organizează sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 17.00 la Cafeneaua Dalles (Bd Nicolae Balcescu nr 18, Bucureşti ) a doua sesiune de altelierelationale
Temele poeziei azi
invitaţi
Gabriel Daliş & Sorin Despot
cu Răzvan Țupa
A doua sesiune de atelierelaționale este dedicată temelor care străbat poezia scrisă în prezent. În istoria poeziei, temele în jurul cărora se organizau demersurile creative au fost criterii de clasificare a genurilor poetice.
În faţa publicului de la Cafeneaua Dalles (intrare prin Libraria Dalles) vor veni doi poeţi tineri care sunt invitaţi să ţină piept propunerilor şi provocărilor dumneavoastră. Atelirelaționale introduc un format nou de încurajare a lecturii creative și de formulare a instrumentelor prin care poezia contemporană interacționează cu evenimentele actualității.
Bursa de poezie şi microfonul deschis
Cei care au primit caiete de poezie la prima ediţie sunt invitaţi să vină cu ele şi la această ediţie. În plus reluăm invitaţia de a performa în faţa publicului de la Dalles poemele proprii sau cele care vă plac. La această ediţie vom relua bursa de poezie, iar publicul este invitat să aducă texte şi să facă propuneri de poeţi pe care vor  să îi vadă.
Veniţi cu 5 minute înainte de începutul evenimentului şi va puteţi înscrie pentru 5 minute în care microfonul este al dumneavoastră. 5 minute în care puteţi să îi faceţi pe ceilalţi să înţeleagă poezia voastră.
Sorin Despot este un pseudonim literar. Numele din buletin al autorului este Sorin Staicu. S-a născut la Buzău şi este membru al Asociaţiei Române pentru Dezbatere, Oratorie şi Retorică. Dacă îl intrebi cu ce se ocupă, îţi va răspunde că face freelance copywriting, PRomovare culturala şi traduceri.
Gabriel Daliş s-a născut la Rădăuţi şi a debutat în 1996 cu volumul Semnale de sâmbătă. De atunci a mai publicat alte trei volume de poezie şi anul acesta editura Charmides a lansat “Până mereu”, o antologie care include texte selectate din cărţile sale de până acum.
Persoană de contact: Răzvan Ţupa | 0724124722 | razvan_tupa@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *