Atlasul geografic al lumii – the Times

Realizat sub prestigioasa siglă The Times, Atlasul geografic al lumii este o apariţie inedită pe piaţa cărţii geografice din România. Lucrarea are un format prietenos şi, din acest punct de vedere, este un instrument de lucru uşor de consultat. Are 240 de pagini, care conţin cele mai actuale informaţii despre lumea în care trăim.

În prima parte, sunt prezentate date importante referitoare la modelele climatice, la creşterea populaţiei, dar şi o descriere a statelor şi a teritoriilor lumii.
Fiecare stat este identificat prin hărţi detaliate şi actualizate şi prin statistici naţionale la zi.
Cea de-a doua parte cuprinde o varietate de subiecte, tratate în capitolul referitor la statistici privind ţările lumii, clima, mediul, densitatea populaţiei, oraşele şi fusurile orare. La final, lucrarea are un bogat index, care cuprinde peste 25 000 de nume de locuri şi forme de relief.
Realizat în cunoscuta manieră a lucrărilor The Times, atlasul este tipărit la înalte standarde, fiind redate cu fineţe coloristică detaliile teritoriilor în ansamblu şi ale secvenţelor teritoriale.
Prin adresabilitate, Atlasul geografic Times publicat de Editura CORINT este destinat geografilor, dar poate fi considerat, în acelaşi timp, o lucrare de cultură generală necesară în orice bibliotecă.

Format: 19 x 24,5 cm, 240 pagini
Cartonată, policromie
Preţ: 119,90 lei

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.edituracorint.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *