Aventurile lui Peter Rabbit

Micutul Peter Rabbit isi continua si astazi aventurile prin ”Castelul fermecat”. El a ajuns in gradina domnului McGregor, unde si-a pierdut hainutele si pantofiorii. Copiii sunt asteptati, de la ora 10.00, in ”Castelul fermecat”, deschis la Muzeul National de Geologie, pentru a-l ajuta sa-si recupereze obiectele pierdute, modeland, decupand si lipind hartie colorata.

Programul ”Castelul fermecat” se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani si propune o incursiune in lumea minunata a povestilor.
In acest an, cea de-a doua editie a programului a inceput pe 23 iunie si se desfasoara pana pe 9 septembrie, in fiecare zi de miercuri si joi, de la orele 10.00 si 12.00.

Programarile pentru ateliere se pot face pe adresa de e-mail lorentz.diana@igr.ro sau la numarul de telefon 021.212.89.52, pretul unui bilet fiind de 14 ron/copil. Parintii sunt
rugati sa confirme participarea la numarul de telefon mai sus mentionat.

Parteneri media: Romantic Fm, Radio România Cultural, Radio Smart FM, Radio Itsy Bitsy, Jurnalul Naţional, Şapte Seri, comunicatedepresă.ro, Port.ro, onlinegallery.ro, calendarevenimente.ro, copilul.ro, clopoțel.ro, calificativ.ro, gradinițe.com, Elixir Press, Ghidul Oraselor, www.isoscel.com

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *