Biblioteca Duiliu Zamfirescu: manifestari de 1 decembrie

Biblioteca Judetena “Duiliu Zamfirescu” Focsani organizeaza incepand cu data de 27 Noiembrie 2008 o serie de manifestari dedicate zilei de 1 Decembrie – Ziua Nationala a Romaniei – 90 de ani de la Marea Unire (1918-2008).
Sala de lectura a Bibliotecii Judetene “Duiliu Zamfirescu” Focsani in colaborare cu Unitatea Militara 01548 organizeaza in perioada 27 noiembrie – 03 decembrie o expozitie de carte avand ca tema Ziua Nationala a Romaniei .
Aceasta expozitie va cuprinde un numar de 42 de carti si va fi deschisa pentru militari, in Clubul Unitatii.
Tot cu acest prilej Sectia Biblioteca pentru Copii si Tineret organizeaza in colaborare cu Muzeul Vrancei si Scoala “Nicolae Iorga” Focsani o serie de actiuni sub titlul “1 Decembrie – 90 de Ani de la Marea Unire” (1918-2008).
Aceste manifestari se vor desfasura incepand cu data de 28 noiembrie, ora 11.00 la sediul Bibliotecii pentru Copii si Tineret din str. N. Titulescu nr. 12 si vor cuprinde :
Expozitie de carte si documente despre Unire realizata cu carte istorica si literara apartinand colectiei Bibliotecii Judetene “Duiliu Zamfirescu” cat si documente originale si carti editate de Muzeul Vrancei .
Va avea loc si o prezentare PowerPoint “Unirea in imagini”, desene cu acesta tematica si un scurt moment artistic realizate de elevi din clasele a VII-a si a VIII-a de la Scoala “Nicolae Iorga” Focsani,
Cu aceasta ocazie copii participanti vor avea ocazia sa viziteze Muzeul Vrancei gratuit.

Manifestare sustinuta de Scorpion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *