Bocancul Literar: Pariu pe Prietenie

Proiectul muzical-literar Pariu pe Prietenie infiintat la initiativa Bocancul-literar.ro si a copartenerilor sai, va invita duminica 10 mai 2009, de la ora 16:00 la o noua intalnire cu muzica si poezia. Evenimentul Pariu pe Prietenie va avea loc in Clubul Iron City din strada Blanari, numarul 21 (subsol), langa strada Lipscani, vis-a-vis de Club A. Tema serii din 10 mai: Porti deschise este sustinuta de Concursul de o pagina a site-ului Bocancul Literar.
Premiul pentru creatia cea mai votata va fi oferit de prozatoarea Catia Maxim, prin romanul ‘Ghici pe cine iubesc eu?’ care va fi lansat in data de 8 mai 2009 la sediul Uniunii Scriitorilor din Bucuresti.

Va canta: Dragos Boeru, al carui nume nu are nevoie de nicio alta prezentare si vor reveni pe scena cei doi tineri, Andreea Nedelcu si Dan Sandulescu (Old Black’s) care au fost prezentati la Papa la Soni de Marius Matache.

In cadrul rubricii ‘Prezenti de la distanta’, duminica seara se va citi din opera poetului Virgil Diaconu din Pitesti, membru al Uniunii Scriitorilor.

In final, Teatrul InDArt va surprinde asistenta cu repetitia generala cu public a piesei de teatru Audienta 0, autor Lucian Teodorovici, care va fi jucata la Festivalul de Arta pentru Tineret Maiart pe 17 mai 2009.

Sonorizarea va fi asigurata ca de obicei de Teddy Olaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *