BOOKBYTE la “Noaptea Bibliotecilor”

BOOKbyte.ro – Libraria Digitala va sustine o conferinta despre evolutia cartilor de la manuscris la ebook si avantajele utilizarii cartilor digitale in zilele noastre, cu ocazia manifestarii culturale “Noaptea Bibliotecilor” ce se va desfasura in perioada 1-2 octombrie la nivel national.

Evenimentul se va desfasura la Biblioteca Judeteana Astra SIBIU cu incepere de la ora 20.45.

“Consideram ca Noaptea Bibliotecilor este un eveniment care aduce ceva nou pentru iubitorii de carti din Romania si astfel, o ocazie excelenta de a explica ce inseamna de fapt cartea electronica. Vom fi prezenti la Sibiu unde vom sustine o conferinta in care vom prezenta avantajele utilizarii cartilor electronice in zilele noastre. Cartile reprezinta mai mult decat niste pagini tiparite si legate intr-o coperta frumos colorata; cartile reprezinta mesajul, cuvantul, ideea ce se vrea a fi transmisa si acest lucru se poate face in diverse forme: manuscris, carte tiparita, audiobook si bineinteles ebook”, a declarat Radu Apostoae – Manager General Bookbyte.

“Pe langa conferinta pe care o vom sustine si la care participantii vor avea parte de o serie de surprize, vom avea si un stand unde vizitatorii vor putea testa gratuit dispozitivele electronice pentru citirea de ebook”, a adaugat Radu Apostoae.

Noaptea Bibliotecilor din Sibiu este primul eveniment important al acestei toamne la care BOOKbyte isi anunta prezenta, urmand in luna octombrie Targul International de Carte de la Frankfurt si alte evenimente in care Bookbyte va prezenta noile oferte pentru edituri si pentru scriitorii independenti.

Despre BOOKBYTE SRL
Despre BOOKBYTE

Libraria Digitala BOOKbyte.ro s-a lansat in noiembrie 2010, cu ocazia Targului de Carte Gaudeamus si a fost rapid recunoscuta ca pionier in implementarea DRM in Romania. Pe langa beletristica, carti de specialitate, manuale scolare si carti pentru copii BOOKbyte va oferi cititorilor sai posibilitatea de a achizitiona o serie de reviste in format electronic.
Cartile digitale (cunoscute si sub numele de ebooks) sunt considerate cartile viitorului intrucat o informatie de capacitate foarte mare va putea fi stocata si transportata foarte usor dandu-i astfel cititorului posibilitatea de a “deschide” cartea oriunde si oricand folosind un dispozitiv de tip smartphone, laptop, PC sau ereader – dispozitivul special creat pentru astfel de carti.

www.bookbyte.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *