Amazon Kindle – noi eReadere și un Tablet

Pentru toți fanii ebook, Amazon a lansat azi trei noi dispozitive Kindle, plus o tabletă, Kindle Fire, pentru că așa este moda în industria high-tech. Tableta Amazon are o versiune proprie de Android, dar este compatibilă cu aplicațiile Android. Prețul este de 199 de dolari în US, un preț foarte bun la ce dotări are și ce servicii oferă. De altfel, fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a declarat că este vorba de un serviciu nou, nu de un gadget.

Tableta Amazon Kindle Fire
Tableta Amazon Kindle Fire

eBook Reader

Acum patru ani, Amazon a redefinit piața ebook-urilor și a ebook readerelor. Nu i s-au dat șanse de către mai-marii industriei gadgeturilor. Sony nu făcea mare brânză cu al său Reader. Cum o să reușească Amazon? Totuși, s-a văzut că astăzi toți pasionații de citit și cărți folosesc ebooks și ebook readere. Amazon a reușit. Sigur va reuși și cu tablete. Oficial, Kindle a ajuns în 2009 în Romania.

Tableta Amazon ar putea ajunge mai repede.

Noile Kindle

Pe lângă tabletă, Amazon a lansat trei noi modele Kindle. Kindle Touch 3G este mai complex, are ecran e-ink tactil și conexiune 3G, costă 149 de dolari. Kindle este singurul dispozitiv din lume care oferă conexiune 3G oriunde fără să plătești ceva. Ecranul e-ink este mai bun pentru citit de cursă lungă, nu obosește ochii.
Kindle Touch este la 99 de dolari, vine cu ecran tactil și conexiune doar WiFi. Iar Kindle simplu este acum 79 de dolari. Doar pentru citit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *