samsung readers hub

Samsung Readers Hub 2.0 – ebook-uri pentru Europa

Samsung și-a extins serviciul e-book în Europa, oferind astfel unui număr mai mare de clienți posibilitatea de a-și transforma experiența lecturii digitale. Readers Hub 2.0 este serviciul e-reader datorită căruia citirea cărților în format electronic este chiar mai ușoară și mai plăcută. Readers Hub 2.0 aduce utilizatorilor de smartphone-uri și tablete Samsung mii de bestseller-uri și de cărți în format electronic din întreaga lume, de la cărți ilustrate de gătit și până la lecturi pentru copii.samsung readers hub

Căutarea și navigarea prin bogatul catalog al Readers Hub 2.0 este acum mai rapidă și mai simplă. Serviciul de recomandări de conținut te ajută să găsești cu ușurință titlurile care sunt de interes pentru cititor. Odată ce titlul a fost ales, cartea este deschisă iar interfața intuitivă permite utilizatorului să personalizeze modalitatea de vizualizare: poate schimba mărimea textului, culoarea de fundal sau luminozitatea ecranului așa cum își dorește, indiferent de locul în care se află sau de momentul în care dorește să citească.

Printr-o simplă atingere a ecranului, se deschide un meniu care permite cititorilor să sublinieze pasajele importante și să facă adnotări. Notițele sunt salvate separat pentru a fi găsite cu ușurință și, de asemenea, partajate. În plus, Readers Hub 2.0 permite utilizatorilor să posteze în orice moment pe rețelele sociale pasaje din carte.

„Cu Readers Hub 2.0 am dorit să creăm un hub de lectură pentru pentru terminalele mobile”, a declarant Won-Pyo Hong, Președinte și Șef al diviziei Media Solution Center, în cadrul Samsung Electronics. „Peste tot în lume, oamenilor le place să citească. Cu toate acestea, în societatea zilelor noastre, bogată în conținut, poate fi dificil să îți menții colecția la zi. Tocmai de aceea, Readers Hub 2.0 oferă posibilitatea de a descărca și citi cărți în format electronic oriunde și oricând.”

Readers Hub 2.0 oferă o bibliotecă bogată cu conținut provenit din întreaga lume pentru că Samsung a extins parteneriatele cu editurile partenere pentru toate piețele Uniunii Europene, cu scopul de a oferi o gamă largă de titluri naționale și internațional. Iar obținerea de conținut este acum mult mai simplă. De îndată ce informațiile cardului de credit au fost introduse, cumpărarea și descărcarea de cărți electronice este la doar 2 click-uri distanță; o singură parolă de acces și butonul „sign-in” îți oferă acces la e-reader de pe multiple dispozitive Samsung.

Readers Hub 2.0 este compatibil cu următoarele formate: ePub2, PDF, HTML 5 și ePub 3. În plus, Samsung a dezvoltat un portal dedicat editurilor, unde acestea pot urmări, încărca și gestiona ofertele proprii de cărți electronice.

Readers Hub 2.0 este preinstalat pe Samsung GALAXY Note II. Utilizatorii GALAXY S III, GALAXY Note 10.1 și GALAXY CAMERA pot descărca aplicația din Samsung Apps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *