Evolio la târgul de carte Gaudeamus 2012

Evolio anunţă participarea, în al treilea an consecutiv, la Tîrgul Internaţional Gaudeamus – Carte de Învăţătură” ce se va desfăşura în perioada 21 – 25 noiembrie, la pavilionul central Romexpo, din Bucureşti.

Evolio, alături de parteneriatul cu editura Nemira, va aduce în atenţia vizitatorilor tîrgului alternativa lecturii pe dispozitivele multimedia – tablete şi eReader -, precum şi o aplicaţie proprie special dedicată achiziţionării, stocării şi lecturii cărţilor în format electronic, „Evobook”, alături de o ofertă specială.
Cu tradiţie deja în piaţa locală de eReading, datorită ebook readerului Evobook, şi al posibilităţilor excelente de lectură oferite de tabletele Neura, Evotab şi Aria, Evolio prezintă în acest an la tîrgul Gaudeamus Evobook, o aplicaţie proprie, all in one, menită să îmbogăţească dar şi să simplifice, în acelaşi timp, experienţa dintre cititor şi cărţile electronice.
Aplicaţia Evobook îndeplineşte trei funcţii principale: cea de eReader – funcţie prin care poţi lectura cărţi electronice în toate formatele existente; cea de librărie virtuală – poţi cumpăra ebooks direct din aplicaţie, de la edituri de renume, cum sunt Humanitas, Polirom, Nemira ş.a. De asemenea, întrucât aplicaţia permite stocarea cărţilor într-un mod organizat, după preferinţe, Evobook poate fi privită şi ca o bibliotecă.
Aplicaţia poate fi instalată gratuit din magazinele AppStore şi Google Play pe dispozitivele de tip tabletă sau smartphone.
Pentru această ediţie a târgului am pregătit o ofertă specială în ceea ce priveşte achiziţionarea de eBooks: Gift cardul Evobook.
Gift Card-ul Evobook este un card preplătit cu ajutorul căruia poţi cumpăra cărţi în format electronic, în limba română, din site-ul www.Evobook.ro. Gift Card-ul este transmisibil, aşadar poate fi cadoul perfect pe care îl poţi face pasionaţilor de lectură.
Gift Card-ul Evobook se comercializeaza online, pe www.Evolioshop.ro . Pe parcursul târgului Gaudeamus, vizitatorii standului Evolio din pavilionul central Romexpo vor putea achizitiona Gift Card-ul Evobook cu 50% reducere.
Reprezentaţii Evolio vă aşteaptă la târg între orele 10:00 – 20:00, de miercuri până duminică, în pavilionul Central Romexpo, nivel. 4.50, stand 252, sau în cadrul standului Nemira, nivel 0.0, pentru a redescoperi împreună posibilităţile şi plăcerea electurii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *