elefant.ro vinde eBooks și pe Amazon

Peste 1100 de cărți digitalizate de elefant.ro sunt disponibile acum pe platforma Amazon Kindle pentru cititorii de limbă română. Cărțile acoperă toate categoriile editoriale: ficțiune, biografii și memorii, cărți de specialitate, istorie, publicistică și eseuri, spiritualitate sau cărți pentru copii. Cea mai mare parte a noilor titluri disponibile pe Amazon provine de la editurile Polirom, Litera, Nemira, Grupul editorial ALL, Corint, Leda, Cartea Românească și Lira.

„Amazon este o platformă închisă și până acum nu puteam oferi posesorilor de eReadere Kindle cărțile pe care și le doreau în limba română. Acum sunt disponibile pentru download peste 1100 de titluri și ne propunem să creștem rapid acest număr. Practic, tot ce va apărea nou la Polirom, Litera, ALL și alte edituri va apărea și pe Amazon în format digital”, spune Vlad Puescu, coordonatorul diviziei digitale a elefant.ro.

Cărțile pot fi achiziționate de pe toate site-urile europene ale Amazon (.co.uk, .fr, .de, .it, .es) și pot fi vizualizate și pe Amazon.com de utilizatorii care au setată în contul Kindle o țară europeană (această setare poate fi accesată la această adresă, selectând opțiunea „Country settings”). Pentru a găsi titlurile în limba română, utilizatorii trebuie doar să dea căutare în Kindle Store după termenul „Romanian edition”.

elefant.ro este un pionier al cărții digitale în România și are în oferta sa peste 2500 de titluri, accesibile în formatele ePub, PDF și Mobi, dar distribuie cărțile și prin intermediul tuturor canalelor internaționale importante: Apple iBooks, Barnes&Noble, Sony Reader Store ș.a. În curând titlurile vor putea fi cumpărate și din Google Play de pe teritoriul României.

elefant.ro are cea mai vastă ofertă de cărți electronice în limba română și a vândut până în prezent peste 80.000 de eBooks. Cititorul de carte electronică descarcă de pe elefant.ro în medie 4 cărți pe lună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *