British Council invita barbatii la lectura

Cu ocazia Zilei Barbatului, bibliotecile British Council din Bucuresti, Cluj si Iasi ofera barbatilor abonamente la jumatate de pret. Aceasta promotie speciala este valabila in perioada 14-19 iunie.

Ziua Barbatului este sarbatorita in fiecare an in Marea Britanie in cea de-a treia duminica din luna iunie, anul acesta fiind celebrata pe 20 iunie. In luna martie, bibliotecile British Council au sarbatorit Ziua Femeii oferind doamnelor si domnisoarelor reduceri de 50% la abonamente, astfel incat si barbatii vor beneficia acum de o promotie asemanatoare.

Pentru cei carora le place sa-si largeasca orizontul cultural, bibliotecile British Council au pregatit colectii intregi de filme si jocuri, materiale de dezvoltare profesionala, resurse de invatare a limbii engleze si multe carti de beletristica aclamate la nivel international. Iar doamnelor care cauta un cadou insolit pentru barbatii din viata lor, British Council le ofera posibilitatea de a darui un abonament anual la biblioteca.

Promotia este valabila pentru toate tipurile de abonamente si extra-optiuni, preturile pentru un abonament fiind cuprinse intre 30 si 140 de lei. Abonamentele pot fi facute in timpul programului obisnuit de lucru cu publicul. Membrii bibliotecii @British au acces la aproximativ 13.000 de materiale in limba engleza carti, CD-uri, DVD-uri si reviste. In Cluj si in Iasi, colectiile cuprind in jur de 4.000 de materiale in fiecare centru. Domnii interesati de domenii precum afaceri, dezvoltare personala si profesionala, comunicare, parenting, cultura britanica sau beletristica vor putea gasi cele mai noi aparitii, alaturi de filme, documentare si concerte britanice in format DVD. Abonatii bibliotecii au la dispozitie internet wireless, iar in centrul din Bucuresti, @British, se pot juca pe cele doua console Nintendo Wii, individual sau in echipa, unul dintre jocurile disponibile in colectie.

Anul acesta, in saptamana care anticipeaza Ziua Barbatului, sarbatorita in Marea Britanie pe 20 iunie, dorim sa acordam o atentie speciala barbatilor interesati de cultura britanica, invitandu-i sa descopere colectiile de carti si DVD-uri din bibliotecile noastre. Speram ca in aceasta saptamana, fiecare barbat sa se simta deosebit si ne-ar face placere ca bibliotecile British Council sa constituie o alternativa placuta in petrecerea timpului liber. Astfel explica Eliza Ioana, Library Promotion Coordinator, initiativa British Council.

Bibliotecile British Council aduc limba si cultura britanica mai aproape de romani, sustinand activitatatile de invatare si examinare. Colectia de carti si DVD-uri se innoieste anual cu sute de titluri noi. Biblioteca din Bucuresti, @British, este deschisa publicului de marti pana vineri, intre orele 12:00 si 19:30 si sambata, de la 9:00 la 13:15.

Biblioteca British Council din Cluj poate fi gasita pe Strada Arany Janos nr 11 si are program cu publicul lunea, miercurea si joia, intre 13:00 si 19:00, iar martea si vinerea, in intervalul 10:00 – 16:00.

Biblioteca centrului din Iasi este situata pe Strada Pacurari numarul 4, fiind accesibila publicului lunea, martea si joia, intre 13:00 si 19:00, iar miercurea si vinerea de la 10:00 la 16:00.

http://www.britishcouncil.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *