Carmen Ivanov lansează manualul complet de dicție

Carmen Ivanov lansează astăzi noul manual complet de dicție Șase sași în șase saci, publicat la editura Favorit, în cadrul unui eveniment cu public la care vor fi prezenți, alături de autoare, nume sonore din media din România: Vlad Ionescu, Iulian Comănescu, Bogdan Ionescu și Raluca Moianu.
carte sase sasi
„Într-o lume a comunicării, calitatea vorbirii devine deosebit de importantă, şi constă în claritatea sunetelor, corectitudinea pronunţiei şi cursivitate. Pentru foarte multe persoane, calitatea vorbirii este un aspect deosebit de important în profesia practicată“, a declarat Carmen Ivanov.

„Șase sași în șase saci este rezultatul a 10 ani de documentare și cursuri cu mii de studenți. Este singura carte de dicție disponibilă astăzi pe piață. Mi-am propus să ofer cele mai bune și cele mai noi metode de exersare a elementelor dicției: volumul vocii, ritm, pronunție, tonalitate, respirație și dificultăți de articulație, adaptate la cerințele actuale ale pieței“, a mai spus autoarea.

În manualul de dicție Șase sași în șase saci, cititorii au la dispoziție cea mai vastă culegere de exerciții, cu peste 300 de aplicații practice. Cartea se adresează oamenilor pentru care vorbirea în public reprezintă o meserie: prezentatori radio-tv, reporteri, voice-overs, avocați, politicieni, purtători de cuvânt, oameni de P.R. etc. Și cei care au defecte de vorbire pot folosi această carte, pentru că aici vor găsi soluțiile pentru rezolvarea acestor particularități de rostire.

Manualul de dicție Șase sași în șase saci a fost realizat cu sprijinul sponsorilor Like it, Punktnet şi Frigoterm şi este disponibil acum în magazinele de specialitate şi pe www.dictie.ro la preţul de 79,99 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *