Cartea ”Campionii Romaniei”, disponibila pe piata

Campionii Romaniei”este un proiect de tinuta dedicat celor mai buni sportivi ai Romaniei din ultimii 20-30 ani, pe care BizCampus Network il aduce in premiera pe piata.

Pe langa monstrii sacri ai sportului romanesc : Nadia Comaneci, Gheorghe Hagi, Ivan Patzaichin, Gabriela Szabo, Ilie Nastase, Ion Tiriac sau Leonard Doroftei, in carte ii veti putea cunoaste si pe cativa dintre cei mai buni antrenori romani: Octavian Bellu, Dan Petrescu, Nicolae Forminte sau Maria Fumea.

Fiecare campion are povestea lui palpitanta de viata si de success. Fiecare campion este un exemplu de vointa si tarie de caracter. Fiecare campion poate fi un idol si un model de urmat.
Ne raportam la ei, la campionii Romaniei, pentru care se intoneaza imnul tarii pe toate marile arene ale lumii, pentru care vibram la fiecare executie sau exercitiu si cu care ne mandrim cand triumfa.

Sunt oameni care au castigat in viata si care pot impartasi oricand din vasta lor experienta acumulata in marile batalii mondiale si in zecile de mii de antrenamente. Sunt ambasadorii nostri pe toate continentele si fac cel mai bun lobby Romaniei.

Cartea Campionii Romaniei este, in fapt, o marturie vie a laboratorului nesecat de campioni si un cumul de povesti de success. Ea se constituie si intr-o buna bibliografie pentru oamenii de specialitate si nu trebuie sa lipseasca din bibiloteca niciunui om care se respecta. O carte de colectie pe care o puteti achizitiona din retelele CartureSti Si Diverta, dar Si online, prin www.metropolis.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *