Jurnalele vampirilor, in curand

Primul volum din seria JURNALELE VAMPIRILOR – TREZIREA va apărea după data de 12 februarie 2010. Până atunci poate fi pre-comandat on-line cu o reducere de 25% pe site-ul http://www.ledabooks.ro/Vampire_diaries/

JURNALELE VAMPIRILOR de L. J. Smith
Avertisment: DRAGOSTEA POATE SĂ UCIDĂ!

Între AMURG şi TRUEBLOOD, dar cu cel puţin un deceniu înaintea amândurora
Iubirea ADOLESCENTINĂ dintre o MURITOARE şi un VAMPIR – ORIGINALUL!!!

Vol. 1 TREZIREA

Un triunghi amoros mortal străbate timpul, din Florenţa sfârşitului de veac cincisprezece până într-un orăşel american din zilele noastre — povestea iubirii adolescentine între doi fraţi vampiri şi frumoasa fată împărţită între dragostea lor.

ELENA
Fata cu ochi albaştri de nestemată şi păr de aur, întotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice băiat îşi doreşte.

STEFAN
Distant şi misterios, pare să fie singurul băiat care îi poate rezista Elenei, deşi încearcă din răsputeri să o apere de ororile trecutului său tragic.

DAMON
Sexy, periculos şi mânat de dorinţa de a se răzbuna pe Stefan, fratele pe care îl învinuieşte că l-a trădat. Hotărât să o aibă pe Elena, e în stare să omoare pentru ea.

Traducere din limba engleză de MIRELLA ACSENTE
Format: 13 x20 cm, 288 pagini, Cartonată
Preţ: 39,90 lei
Supranatural romance

Parteneri media: reviste BRAVO & BRAVO GIRL

Povestea seriei Jurnalele Vampirilor de L.J. Smith începe în Italia renascentistă, când fraţii Damon şi Stefan Salvatore se îndrăgostesc de o frumoasă vampiriţă numită Katherine. Iubindu-i pe amândoi, Katherine alege să se sinucidă, iar cei doi rămân neconsolaţi şi duşmani pe veci, căci şi ei au devenit nemuritori.

Câteva secole mai târziu, povestea se repetă. Cei doi fraţi ajung în micul orăşel Fell’s Church, Virginia, unde se îndrăgostesc de Elena Gilbert, cea mai frumoasă şi populară fată din liceu care seamănă izbitor cu Katherine.

Vizitaţi forum-urile create de fanii seriei/serialului: www.vampirediaries.forumz.ro şi http://tvdromania.blogspot.com/

În 1991, cu 10 ani înainte de primul volum din Trueblood/Vampirii Sudului şi cu vreo 15 înainte de Twilight/Amurg, L.J. Smith, o autoare de science- fiction/fantasy, horror şi romance pentru publicul aflat la vârsta adolescenţei, scriitoare care cunoscuse deja succesul cu seria Night World, a lansat o trilogie – Jurnalele Vampirilor: Trezirea, Lupta şi Furia – în care iubirea ADOLESCENTINĂ dintre o muritoare şi un vampir devenea pentru prima dată subiectul cărţilor cu vampiri, accentul punându-se pe supernatural romance. Trilogia a devenit rapid bestseller, iar în 1992 a aparut şi a patra carte, Dark Reunion.

După o pauză destul de lungă, L.J. Smith a anunţat continuarea seriei cu o nouă trilogie Jurnalele Vampirilor/ The Vampire Diaries – The Return. Prima carte din această continuare, Nightfall, a fost deja publicată în 2009 şi va fi urmată de Shadows Souls în 2010 şi Midnight în 2011.
Accesaţi www.ljanesmith.net pentru mai multe detalii despre autoarea seriei Jurnalele Vampirilor.

Cărţile din seria Jurnalele Vampirilor au fost transpuse într-un serial de televiziune lansat în 2009 de CW TV (un joint-venture între CBS şi Warner Bros).

Trailerul filmului: http://www.youtube.com/watch?v=olDWd-CnxO8&feature=related

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.ledabooks.ro.ro

3 thoughts on “Jurnalele vampirilor, in curand”

  1. alo au dinti facuti dn plastic pana si sora mea de 4 ani stie asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

  2. ce tare si au sunt vampir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *