Cartea Love Work – Oamenii. Mediul de lucru. Atmosfera. Pasiune

Dupa ce, pe 7 iulie 2010, a lansat cartea How I Did It. Inspiratie. Excelenta. Pasiune, o carte cu 50 de povesti ale managerilor si antreprenorilor din Romania, deci 50 definitii ale succesului, BizCampus Network revine, in forta, cu o alta carte, a treia din portofoliul companiei – cartea Love Work.

25 profile, 25 de povesti, 75 marturii din partea echipei companiilor prezente in carte. 25 de povesti despre istoric, evolutie, misiune, viziune, valori, oameni, vor fi prezente in aceasta carte. Pentru ca, scopul acestei carti este de a surprinde, atat prin cuvinte, cat si prin imagini, ceea ce se afla in spatele succesului brandurilor care ne inconjoara, BizCampus Network lanseaza provocarea in fata publicului larg, de a trece dincolo de vorbe auzite, de zvonuri lansate, de informatiile online si de a cunoaste companiile de renume din Romania, direct de la sursa.

Profilele realizate cu minutiozitate de catre Senior Editorul cartii, Daniela Stefan si de catre Junior Editor, Roxana Aron, surprind companiile asa cum publicul nu le-a cunoscut pana acum. Astfel, cartea Love Work este liantul dintre companie si publicul caruia fiecare protagonist se adreseaza.
Mai mult decat un instrument de comunicare, acest proiect este un album de colectie prin care fiecare cititor poate patrunde in culisele companiilor si descopera ce a stat la baza succesului lor.
Cartea va fi lansata, oficial, pe 9 decembrie 2010, incepand cu ora 19.00, printr-o gala in stil elegant, urmata de o sesiune de cocktail si networking intre participanti. Locatia urmeaza sa fie anuntata si pe site-ul oficial www.lovework.ro

BizCampus Network multumeste tuturor companiilor care au facut posibila aceasta lansare de carte: Parteneri 3M, Danone, Titan, Perfect Tour, Romtelecom, Wipro, Coca-Cola Hellenic, Exact CC, PriceWaterHouseCoopers, Recolamp, Pernod Ricard, Michelin, Antalis, Ericsson, Qset Energy, Provident, Sponsori: BCR, Luxten, COCOR, Extreme Training, MBTelecom, Grawe, Amway, RTC, Inner Look, Tiriac Holdings, eMAG.
Partenerilor media: KISS FM, 9am, Arena BIZ, Cariere, Corporate News, Comunicatedepresa.ro, IAA, Wall-Street, DoingBusiness.ro, Business Magazine, Metropotam, AvocatNet, Ziare.ro, Elevate, Oops Media, Sapte Seri, Ziarul RING, Evenimentul Zilei. Proiectul este sprijinit de PRIMA TV.

Compania BizCampus Network are increderea ca aceasta carte este inca un proiect care va depasi tiparele publicatiilor business de pe piata din Romania.
Cartea poate fi achizitionata din magazinele Diverta, Humanitas si librarii independente. Pentru a comanda cartea online, dar si pentru mai multe informatii despre acest proiect, locatia Galei de lansare si companii, accesati www.lovework.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *