Cartea: un cadou de Sfantul Valentin si Dragobete

Editura LEDA, imprint al Grupului Editorial Corint, anunţă apariţia romanului Cel pe care ţi-l doreşti… e mai aproape decât crezi de Jill Mansell, autoarea bestsellerului Greşelile Mirandei. „Chicklit şic, citit cu plăcere de femeile de orice vârstă.” (Daily Express) Când Nancy vede ce cadou de Crăciun i-a pregătit soţul ei: o maşină roşie de tuns iarba!, realizează că bijuteria pe care o aştepta era destinată altcuiva. Cui oare?

Carmen, prietena cea mai bună a lui Nancy, a renunţat la iubire când şi-a pierdut soţul adorat. Acum are nevoie de un bărbat care să-i redea încrederea în viaţă. Dar unde să-l găsească?

Din clipa în care o cunoaşte pe scorpia ce ar putea să-i devină mamă vitregă, Mia se hotărăşte să joace rolul lui Cupidon — săgeţile ei vor crea confuzie, deschizând însă şi drumul adevăratei iubiri…

Traducere din limba engleză de Liliana Andronache
Format: 13 x 20 cm; 496 pagini
Preţ: 42,00 lei
Colecţia: LOVE & LIFE

Jill Mansell, una dintre cele mai cunoscute scriitoare britanice contemporane, este iubită de femei din întreaga lume pentru cărţile ei amuzante, care vorbesc despre dragoste, sex şi relaţii între oameni. A publicat 19 titluri, unele dintre ele ajungând pe listele de bestselleruri ale marilor cotidiene, şi a vândut peste 3 milioane de exemplare. Cărţile ei sunt genul care să-ţi însenineze o zi ploioasă, cu o intrigă alertă şi cu multe întorsături neaşteptate, cu personaje complexe şi sexy, şi în primul rând — cu un umor poznaş şi obraznic.
Numită şi ,,regina chicklit’’ (revista Heat), Jill Mansell scrie o literatură care te face să te simţi bine şi care te înveseleşte; pentru că, aşa cum spune ea, ,,Chicklit e precum ciocolata. E delicioasă’’.

DE ACEEAŞI AUTOARE A MAI APĂRUT:

GREŞELILE MIRANDEI
Traducere din limba engleză de Liliana Cojocaru
Format: 13 x 20 cm; 520 pagini
Preţ: 36,99 lei
Colecţia: LOVE & LIFE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *