Mic dictionar pentru indragostiti

Editura RAO va aduce luna aceasta cel mai frumos cadou pentru cei care se iubesc. “Mic dictionar pentru indragostiti” este un roman plin de umor despre o chinezoaica tanara care nu se impaca prea bine cu modul de a iubi al europenilor.

Mic dictionar pentru indragostiti
De Xiaolu Guo

• Carte nominalizata pentru Premiul Orange in 2007.
• Recompensata cu Pearl Award in 2005.
•”Mic dictionar pentru indragostiti” este o calatorie ingenioasa in doua lumi diferite si un roman care vorbeste despre doua moduri de a iubi.
•Cartea a fost extrem de bine primita de cititorii de pe toate continentele, drepturile de publicare fiind vandute in peste 27 de tari.

Autoarea, XIAOLU GUO, s-a nascut in anul 1973 intr-un satuc de pescari din sudul Chinei. A fost studenta la sectia film din cadrul Beijing Film Academy, a lucrat ca scenarista si profesoara, scriind in acelasi timp cateva carti in limba chineza. In 2002 s-a mutat la Londra, de aici si subiectul acestei carti.

MIC DICTIONAR PENTRU INDRAGOSTITI
De Xiaolu Guo

Eroina noastra e o tanara chinezoaica trimisa de parinti la studii in Londra. Adica in lumea civilizata! Dar cum englezii nu pot sa-i pronunte nici macar numele, ea si-l schimba, se va numi Z. Viata in capitala Angliei e plina de necazuri si surprize. Una dintre ele e intalnirea cu un… barbat. Din momentul in care ii zambeste, ea descopera o lume cu totul noua, o lume foarte ciudata, plina de sex si libertate. Cum in lumea occidentala dragostea e vazuta altfel decit in China, chiar daca ai invata toate cuvintele englezesti care desemneaza acest maret sentiment, tot nu ai nici o sansa sa-l intelegi pe barbatul pe care-l iubesti.

Gen: umor / aventuri
Traducator: Emanuela Soimaru
Format: Biblioteca RAO (12,5 x 20,0 cm)
Numar de pagini: 288

IN LIBRARII DIN 13 FEBRUARIE!

http://www.rao.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *