Carti noi la editura Tritonic

Un ghid pentru parinti, o carte nobila si un thriller incitant. Acestea sunt cele mai noi aparitii la editura Tritonic.

“Manualul parintilor eficace” de Dr. Thomas Gordon, este un ghid care ii va invata pe toti cei care au un copil: • Cum sa evite sa fie un parinte ingaduitor
• Cum sa asculte astfel incat copiii sa le vorbeasca si cum sa vorbeasca astfel incat copiii sa ii asculte
• Cum sa isi invete copiii sa isi asume problemele si sa le rezolve
• Cum sa utilizati metoda “nu-i nimic de pierdut” in rezolvarea conflictelor.

“Cu sange rece si albastru”- Ivona Boitan- Medicii denumesc boala pe care o are “Ingridianism”, pentru ca o cheama Ingrid. Nu poate simti nimic, nu poate empatiza cu ceilalti oameni, nu se bucura si nu se intristeaza. Natura a compensat insa lipsa din planul emotional cu cea din planul artistic. Si singurele lucruri care au acces la ea sunt cele artistice, care o ajuta de altfel sa se comporte natural in situatii ce presupun emotie. Devenita avocata, intalneste un personaj cel putin la fel de straniu – Baba. Dupa ce se naste o legatura intre cele doua, ramane de vazut daca Baba isi va redobandi lucrurile mult pretuite sau/si daca va reusi sa-i trezeasca (sau mai bine spus, sa-i nasca) vreun sentiment avocatei de gheata.

“Echelon” de Josh Conviser- Intr-un viitor apropiat, razboaiele au fost uitate, conflictele depasite, iar viata e roz. Sau cel putin asa pare. Daca informatia inseamna putere, atunci SUA cu adevarat au devenit puterea numarul unu a planetei. Sistemul de supraveghere Echelon stapaneste tot: telefoane, faxuri, emailuri. Iar cine controleaza Echelon stapaneste Pamantul. Personajul principal al romanului este agentul Ryan Laing care, dupa ce a murit, este readus la viata cu ajutorul bioingineriei si nanotehnologiei. Langa el o gasim pe Sarah Peters, colega lui, o hackerita neo-punk din Scotia. Ambii sunt atrasi intr-o conspiratie menita sa descopere secretele sistemului Echelon. Experienta cinematografica a lui Conviser se vede, romanul fiind plin de secvente de actiune, bine descrise, cu impact vizual, si n-ar fi de mirare ca in curand sa auzim ca au inceput fimarile la ecranizarea lui. Este un roman modern, post-cyberpunk, un thiller SF despre ziua de maine.
http://www.tritonic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *