Cartea cu noile aventuri ale lui Eragon, vanzari-record in ziua lansarii!

Brisingr, cel mai recent volum din ciclul Mostenirea, de Christopher Paolini, s-a vandut in Statele Unite in peste jumatate de milion de exemplare in doar 24 de ore de la lansare.

Volumul Brisingr va aparea la Editura RAO in luna noiembrie 2008.

Publicat la sfirsitul saptamanii trecute simultan in Australia, Canada, Anglia si Noua Zeelanda, Brisingr a inregistrat in Statele Unite un numar de 550.000 de exemplare vandute, de patru ori mai multe decat romanul Eragon 2, Cartea Primului Nascut (2005).
Ciclul Mostenirea, care l-a facut celebru pe scriitorul-adolescent Christopher Paolini, a fost un succes enorm inca de la primul volum:
-Eragon, primul titlu al ciclului, publicat in 2003, s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare numai in Statele Unite
-Eragon 2, Cartea Primului Nascut s-a vandut in peste 4 milioane de exemplare
-cartile au fost traduse in 50 de limbi si s-au vandut in intreaga lume in aproape 16 milioane de exemplare

Povestea seriei
La varsta de 15 ani, Christopher Paolini a decis sa scrie o carte asa cum si-ar fi dorit el sa citeasca. Nici nu se gandea la publicare si – cu atat mai putin – la succesul fulminant pe care l-a avut. Publicul de toate varstele a fost insa cucerit de povestea baiatului care gaseste in padure o piatra albastra, minunat slefuita, din care iese un dragon.

Despre noul volum
Brisingr va raspunde multor intrebari aparute in Eragon si Eragon 2. In acelasi timp insa vor aparea noi semne de intrebare… Christopher Paolini
Autorul a mai marturisit ca a scris deja primul rand din cartea a patra, cea care va incheia ciclul, dar nu a fost inca stabilita o data pentru lansarea lui.

http://www.rao.ro

One thought on “Cartea cu noile aventuri ale lui Eragon, vanzari-record in ziua lansarii!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *