Carti pentru copii

Dupa ce v-am obisnuit cu gama larga de jucarii cu telecomanda, incepand din luna decembrie veti putea achizitiona din magazinul nostru si carti pentru copii. Prima carte din aceasta categorie este volumul „Povestiri din gradina cu pisici” de Candice Luana Dragota. Autoarea ne dezvaluie universul hazliu al unor pisici nazdravane, care, prin sotiile si poznele lor ii vor invata pe cei mici cum sa fie mai buni, mai intelepti si mai responsabili. Morala ascunsa printre randuri tradeaza vocatia de dascal a autoarei, fost profesor de literatura romana si universala. Fiecare poveste se incheie cu o morala si incearca sa ofere niste modele de comportament. Cartea este in varianta bilingva (romana si engleza). Ilustratiile in maniera vintage ne poarta direct in lumea fabuloasa a basmului. “Eu cred in semne si premonitii. Intalnirea mea cu pictorita Anca Sarbu a fost definitorie pentru cartea mea. Prin penelul ei, personajele cartii mele au prins contur, culoare, viata” ne marturiseste Candice Luana Dragota.

“Fascinata de lumea felinelor, Candice Luana Dragota aduce un suflu nou in literatura pentru copii. Povestirile din gradina cu pisici sunt amuzante, insa au si morala, astfel incat, micul cititor sa poata face diferenta dintre Bine si Rau. Ilustratiile sunt cu adevarat speciale si pun in valoare intamplarile.” declara Oana Stoica-Mujea

Special pentru Craciun, am adus si produse noi: cele mai noi modele de elicotere cu telecomanda de la Syma, replici cu telecomanda are unor marci cunoscute de masini: BMW, AUDI, Range Rover, Lambourghini etc.

Jucariile sunt pentru toate varstele, de la cei mai mici (3 ani) pana la cei mai mari.

Te invitam sa faci o plimbare prin magazinul nostru. Cu siguranta vei gasi ceva potrivit pentru copilul, prietenul, colegul sau vecinul tau.

Profita pana pe 24 decembrie de discountul de 10% utilizand codul de discount ANNCMX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *