Cărţile bune iţi dau idei. Ideile bune iţi aduc premii la cea de-a doua ediţie a concursului de recenzii Face a book/Confruntă-te cu o carte

Participă, în perioada 1 august 2010 – 30 septembrie 2010, la concursul Face a book/Confruntă-te cu o carte, ediţia a doua şi scrie o recenzie despre orice carte sau audiobook de pe site-ul www.libhumanitas.ro.

Concursul va avea, ca şi anul trecut, două secţiuni:
1. cea pentru recenziile postate pe www.libhumanitas.ro şi
2. cea dedicată blogurilor. (în acest caz participantul are obligaţia de a posta coperta cărţii recenzate şi un link către pagina cărţii de pe site-ul nostru).
Concurenţii se vor înscrie în concurs completând un formular aflat la adresa www.libhumanitas.ro/face-a-book-2/.
Evaluarea ţine seama de mai multe aspecte, de la originalitate şi calitatea exprimării în limba română până la noutatea şi relevanţa cărţii recenzate. Punem la dispoziţie şi o listă de titluri recomandate de editurile partenere.

Durata:
Concursul începe pe data de 1 august 2010 şi se incheie pe 30 septembrie 2010, timp în care concurenţii îşi pot înscrie recenziile în concursul nostru. Premiile vor fi anunţate în data de 15 Octombrie 2010, şi vor fi decernate în cadrul unei petreceri la Absintheria Sixtina.

Premii:
Se vor acorda premiile 1, 2 si 3 pentru fiecare dintre cele două sectiuni. Toti premianţii vor primi, pe lângă cărţi şi audiobook-uri, posibilitatea să-şi aleagă unul din cursurile puse la dispoziţie de Fundaţia Calea Victoriei.

Parteneri:
Fundaţia Calea Victoriei, Absintheria Sixtina, Editura Art, Editura Humanitas, Editura Humanitas Fiction, Editura Humanitas Multimedia, Editura Litera, Editura Nemira, Editura Polirom, Editura RAO, Editura Trei şi Editura Vellant

Parteneri media: www.thechronicle.ro, www.mediafax.ro, www.feeder.ro, www.port.ro .

LibHumanitas
Cartile sunt la moda din 1455. Pastram traditia si virtual, din 2009.

LibHumanitas este una dintre cele 17 librarii din lantul Librariilor Humanitas, singurul magazin de comert electronic al Grupului Humanitas. Activeaza in mediul online din 2002 si se afla la a treia versiune a site-ului. Viziunea LibHumanitas este de a deschide lumea cititorilor de carte catre provocarile si beneficiile tehnicii, prin metode moderne de achizitie de carte si mai ales prin facilitarea comertului cu continut digital. Pe scurt, se plaseaza la granita dintre traditie si modernitate.

Monica Călinescu
LibHumanitas.ro
PR Specialist
(Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
www.libhumanitas.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *