EDITURA HERALD sprijina cultura prin campania TE ASTEPTAM IN LIBRARIE

Aflata la cea de-a doua editie, campania Te asteptam in librarie! se va desfasura timp de trei luni, in perioada 01 august – 01 noiembrie 2010 si va avea acoperire nationala, fiind sustinuta de peste 120 de librarii din toata tara.

Campania Te asteptam in librarie! urmareste sa-l faca pe cititor sa redescopere libraria ca loc privilegiat de intalnire cu universul cartii si pe librar ca promotor activ al culturii scrise. Reunind doua mesaje distincte, campania isi propune sa evidentieze cele mai bune modalitati de comunicare intre editor, librar si cititor in scopul sustinerii unei lecturi de calitate.

Mediator cultural activ intre editura si cititor, librarul se adreseaza direct cititorului oferindu-i doua motive suplimentare pentru a pasi pragul librariei sale, timp de trei luni. Prima initiativa consta in reducerea de 20% acordata pentru 20 de carti de succes aparute in 2010 la editura Herald. A doua initiativa se refera la un concurs de eseuri intitulat “Astazi cititor, maine scriitor!”, prin care cititorului i se ofera sansa de a se face cunoscut intr-o noua ipostaza, cea de scriitor. El este invitat ca in intervalul campaniei sa scrie un eseu despre cautarile sale spirituale, iar daca se arata talentat, acesta va fi publicat intr-un volum intitulat: “Curajul de a fi tu insuti!”. Volumul urmareste sa reuneasca experiente unice pe calea cunoasterii de sine si a dezvoltarii personale. Cei dornici sa afle mai multe informatii despre concurs si desfasurarea campaniei vor solicita informatii in cea mai apropiata librarie.

Initiat de catre Editura Herald in 2009, proiectul Te asteptam in librarie! isi propune in acelasi timp cresterea si perfectionarea calitatilor operatorilor culturali. Toti librarii care au subscris invitatiei de aderare la acest proiect au intrat direct in competitie prin participarea la concursul “Librarul Iscusit”. Astfel, timp de trei luni de zile, folosind criterii riguroase din punct de vedere calitativ si cantitativ, fiecare librar are ocazia sa-si evalueze pregatirea in raport cu colegii de breasla din toata tara. “Librarul iscusit” este primul concurs de formare profesionala la nivel national, iar lista librariilor participante la acest concurs poate fi aflata vizitand site-ul campaniei: www.teasteptaminlibrarie.ro

Catalina Gaidau
PR Executive

Aurelian Scrima
Director Editura Herald

Tel: 021.319 40 60, 021.319 40 61
Mob: 0743.050.507, 0744.888.388
catalina@edituraherald.ro
http://www.edituraherald.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *