Cartile din colectia Adevarul vin la BookFest

Toate colectiile Adevarul vor putea fi achizitonate intre 17 si 21 iunie, de la standul editurii Adevarul Holding, amplasat in fata intrarii principale de la Romexpo. Tot aici, pentru prima oara in Romania, Adevarul lanseaza opere alese Charles Dickens. 10 titluri in 15 volume. In perioada 17 – 21 iunie 2009, colectiile Adevarul vor fi comercializate intr-un stand special. Odata cu produsele noastre, dorim sa le oferim cititorilor si o modalitate inedita de vanzare de carte, intr-un spatiu primitor, unde vor avea parte si de multe surprize placute. De exemplu, toti iubitorii de literatura vor putea achizitiona volumele al II-lea si al III-lea din Winnetou, cu doua saptamani inainte de aparitie, ne-a dezvaluit Ana-Maria Mihalache, Coordonator de Proiect. Tot in avanpremiera vor fi comercializate si volumele Frumoasa adormita si Peter Pan din colectia Disney Classic, a completat aceasta.

Toate titlurile aparute pana acum in colectia 100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca vor fi accesibile publicului la standul Adevarul, de la Romexpo.
Colectia Adevarul, cu peste 150 de volume de carte de lux, printre care opere complete James Clavell, Theodor Constantin, Sven Hassel, Mark Twain si Karl May, isi va astepta, de asemenea, cititorii.

Si cinefilii isi vor completa colectiile in perioada 17-21 iunie. La standul Adevarul vor gasi cele mai bune filme pe DVD: Margelatu, Ardelenii, Jandarmii, Toma Caragiu, Colectia de filme istorice Sergiu Nicolaescu si Brigada Diverse.

Adevarul Holding este unul dintre cele mai importante trusturi de presa romnesti. Casa de editura a holdingului Adevarul a lansat colectiile: Carte de lux Adevarul, 100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca si Disney Clasic. In portofoliul companiei se regasesc: Adevarul, ziarul quality numarul 1 in Romania, Adevarul de Seara, cotidian distribuit gratuit in 28 de orase ale tarii, Click! – tabloidul lider de piata, cu cea mai rapida ascensiune, revistele Click! pentru femei, Click! Pofta buna si Click! Sanatate, publicatiile culturale Dilema Veche si Dilemateca, Foreign Policy Romania – prestigioasa revista de politica externa, Forbes Romania si catalogul Forbes Romania 500 miliardari. Adevarul Holding este prezent si pe piata internationala, ca publisher al cotidianului ucrainean Blik, din Kiev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *