Cartile Reader`s Digest, disponibile online pe www.CartePremium.ro

Magazinul online de carti si cadouri www.CartePremium.ro a incheiat un parteneriat cu prestigioasa editura Reader`s Digest, prin care o selectie importanta de carti marca Reader`s Digest, in limba romana, pot fi comandate online pe www.CartePremium.ro. Printre cartile disponibile clientilor CartePremium.ro se remarca enciclopedii, carti de arta culinara, carti dedicate sanatatii, dar si carti pentru copii, toate cu continut si forma grafica premium. De asemenea, pe CartePremium.ro poate fi comandata si colectia ‘Engleza in 20 de minute pe zi’, probabil cel mai bun pachet-curs pentru invatarea rapida a limbii engleze din Romania, dedicat celor cu timpul limitat, dar care doresc sa obtina rezultate rapid.

CartePremium.ro poate livra rapid cartile, in cateva zile de la comanda, prin curier, plata putand sa se faca in avans, dar si la livrare, direct curierului. In Bucuresti si Constanta, CartePremium.ro ofera promotional livrare gratuita pentru platile online cu card bancar si livrare la un cost de doar 5 lei plus TVA pentru comenzile ce sunt platite la livrare. CartePremium.ro promoveaza plata online, astfel incat pretul de livrare este mai mic in cazul alegerii acestei modalitati de plata, la livrarea in orice oras din Romania.

‘Parteneriatul cu Reader`s Digest va oferi clientilor CartePremium.ro carti de calitate, extrem de utile publicului nostru. CartePremium.ro incearca sa promoveze cartile ce indeplinesc un anumit standard de calitate, pentru a valida inclusiv denumirea librariei online. Promitem servicii de calitate, transparenta si implicare in rezolvarea oricaror probleme alaturi de clienti, cu garantia schimbarii produselor care prezinta defecte de orice natura’, a explicat Razvan Iancu, Managing Partner Carte Premium.

Prezenta cartilor Reader`s Digest pe www.CartePremium.ro va fi promovata atat prin actiuni de informare direct pe site-ul librariei online, dar si prin campanii online externe, in special in mediul online, prin publicitate clasica (branding advertising), dar si publicitate contextuala.

“Prin colaborarea cu CartePremium.ro dorim sa venim in intampinarea iubitorilor de carte cu produse care ating standardele de calitate cerute de orice cititor, atat din punct de vedere al continutului, cat si al prezentarii. Cartile Reader’s Digest sunt pe teme de interes general, printre acestea numarandu-se geografia, istoria, sfaturile practice, medicina naturista. Prezentarea este accesibila, succinta, iar textul este insotit de fotografii care clarifica informatiile, astfel incat cititorului i se ofera o perspectiva de ansamblu asupra unor subiecte de cultura generala. Avem incredere ca vom reusi prin intermediul partenerului nostru CartePremium.ro, sa indeplinim misiunea Reader’s Digest, aceea de a imbogati cunostintele cititorilor, de a amuza si inspira oameni de toate varstele din intreaga lume”, declara Bogdan Vasile, Director General Reader’s Digest Romania.

Editura Reader`s Digest a intrat pe piata de carte din Romania in 2004, devenind foarte repede cea mai mare editura din Romania ca cifra de afaceri. Reader`s Digest vinde carti, reviste, CD-uri, DVD-uri in peste 80 de tari, in sistem de marketing direct. Cartile, muzica, filmele si seturile de invatare a limbii engleze publicate de editura au cunoscut un succes impresionant pe piata romaneasca ajungand la un numar de peste 600.000 de unitati vandute.

CartePremium.ro este un magazin online de carti si cadouri lansat in 2008. La mai putin de un an de la lansare, CartePremium.ro are in jur de 100.000 de vizitatori lunar si vinde exclusiv online, cu livrare premium prin curier, direct la adresa clientului sau la locul de munca. CartePremium.ro ofera clientilor oferta a zeci de edituri din Romania si poate aduce la comanda aproape orice carte aparuta la edituri din afara Romaniei. CartePremium.ro livreaza comenzi si in afara Romaniei, in special pentru romanii ce locuiesc in Europa sau pe continentul american. Fidelitatea clientilor ce comanda online este premiata cu puncte bonus in valoare de 5% din valoarea produselor comandate, discount ce poate fi utilizat la orice comenzi viitoare.

www.cartepremium.ro

One thought on “Cartile Reader`s Digest, disponibile online pe www.CartePremium.ro”

  1. Cartile editurii sunt minunate,am comandat foarte multe carti cred caci sunt in baza d-stra de date . ACum am depus dosar de pensionare in ian 2011 si nici gind sa primesc decizia de pensionare, daramite bani. Va rog sa ma intelegeti caci nu mai pot cumpara nimic. Doresc sa nu imi mai trimite-ti nici o carte, din colectia de romane caci nu mai imi pot permite sa cumpar. Daca imi mai trimite-ti vreo carte din colectia de romane , nu omai ridic de la posta. Va rog sa ma intelegeti,nu am bani. 2-04-2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *