Septimus Heap 4: Expeditia, de Angie Sage

Septimus Heap, ExpeditiaPrima carte din seria Septimus Heap de Angie Sage, MAGIE, a apărut în România la editura Corint Junior în mai 2007. Cartea – un bestseller internaţional – s-a aflat de la început pe locul 3 pe lista de bestselleruri din The New York Times, ajungând apoi pe locul 1 în a doua săptămână de la publicare. A fost tradusă în 29 de limbi şi s-a bucurat de succes şi în România – situându-se pe primul loc în top Diverta. De acelaşi succes s-au bucurat şi cartea a doua a seriei, ZBORUL, şi cea de a treia, LEACURI. Seria Septimus Heap rămâne unul dintre cele mai spectaculoase efecte ale entuziasmului pentru tinerii vrăjitori stârnit de Harry Potter. ALA Booklist Warner Bros. Pictures a achiziţionat drepturile a şapte cărţi din serie pentru a le transpune pe marele ecran. Filmul după prima carte din serie, MAGIE, va fi produs de Karen Rosenfelt (Diavolul se îmbracă de la Prada), iar Sage va fi producător executiv.

Seria Septimus Heap de Angie Sage
Cartea a patra: EXPEDIŢIA
Deja New York Times Best Seller
La Castel sunt din nou probleme, şi asta pentru că Merrin Meredith s-a întors cu gânduri întunecate legate de Septimus. Mai mult, Septimus şi Jenna se confruntă cu o adevărată pacoste ─ Tertius Fumigante, fantoma primului Scrib Ermetic Şef, care este hotărât să îl trimită pe Septimus într-o Expediţie fără întoarcere. Dar Septimus şi Jenna au alte planuri ─ ei se îndreaptă către misterioasa Casă a Foricşilor, un loc în care Toate Timpurile Se Întâlnesc şi unde speră din tot sufletul că îi vor găsi pe Nicko şi Snorri, rămaşi captivi într-un alt Timp în LEACURI. Dar cum va putea Septimus să scape de Expediţie?

Format: 14×18 cm; 608 pagini; preţ: 44,99lei
+9 ani

Angie Sage s-a născut la Londra, petrecându-şi copilăria pe valea Tamisei şi în Kent. În prezent locuieşte în Cornwall. A creat numeroase cărţi ilustrate şi romane după filme, publicate în special în Marea Britanie. De aceeaşi autoare la editura Corint Junior a mai apărut Seria ARAMINTA NĂLUCILĂ.

Editura Corint Junior, imprint al GRUPULUI EDITORIAL CORINT, publică literatură pentru copii şi tineri scrisă de autori clasici, dar mai ales contemporani, de renume mondial, cu milioane de cărţi vândute în toată lumea şi nu în ultimul rând carte ilustrată şi branduri de succes.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *