Catia Maxim si romanul Ghici pe cine iubesc eu? se intalnesc cu cititorii vineri la Libraria Sadoveanu

Vineri, 27 noiembrie, incepand cu ora 17:00 Catia Maxim (http://catiamaxim.wordpress.com/ ) si romanul Ghici pe cine iubesc eu? se intalnesc cu cititorii la Libraria Sadoveanu – Bd. G-ral Magheru nr. 6-8, langa Cinema Scala. Intrarea este libera. Invitati speciali la aceasta intalnire sunt Teatrul InDArt – http://blog.indart.ro/ – si Daniel FaT, cunoscut actor si cantaret – www.danielfat.ro .

Aparut la Editura Semne-Artemis, Ghici pe cine iubesc eu? este un roman ce s-a bucurat de un real succes in randul cititorilor, fiind foarte bine primit. Catia Maxim a reusit sa surprinda in volum o turnura diferita a unei relatii conjugale ce devine din cuplu un triunghi. Romanul Ghici pe cine iubesc eu? aduce obiectivitatea in redarea povestii de dragoste dupa ce primul roman al Catiei Maxim, Inca un pas, a prezentat intreaga istorie din perspectiva femeii.

Noul roman al Catiei arata pas cu pas esecul drumului infundat pe care barbatul si femeia il aleg tocmai din dorinta de a se limpezi. Adrian nu poate sa se dumireasca pe cine iubeste, Corina nu poate sa accepte ca fiinta iubita e mai mult decat un simplu obiect, iar Smara, sotia, personaj fara replica de asta data, se invaluie in tacere.

“Stiti de ce povestile sunt frumoase?Pentru ca ii aduna etern pe oameni laolalta. Mi se intampla si mie sa scriu de cativa ani …povesti. Ghici pe cine iubesc eu? e o poveste care sper sa isi netezeasca drumul catre cititori, un roman care mai face un pas de la Inca un pas spre un alt fel de intelegere a ceea ce i se poate intampla oricui, oricand… O carte scrisa mai echidistant, dar cu aceeasi daruire si bucurie a scrisului.” Catia Maxim

Sunteti asteptati asadar la o intalnire intre prieteni cu autoarea Catia Maxim. Vineri, 27 noiembrie, incepand cu ora 17:00, Catia Maxim la Libraria Sadoveanu – Bd. G-ral Magheru nr. 6-8, langa Cinema Scala. Intrarea este libera.

Afirmata prin romanele Inca un pas (editura Echinox, Cluj, 2007), Clipe salvate (editura Nicol, Bucuresti, 2008), Ghici pe cine iubesc eu? (editura SemnE, Bucuresti, 2009), ancorate in actualitate si considerate aproape incitante, Catia Maxim este tentata sa abordeze teme din ce in ce mai solicitante.

Evenimentul este organizat de PRwave INTERNATIONAL www.prwave.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *