Editura ART deschide pofta de citit la Gaudeamus

Aleksandr Soljenitn, Vclav Havel, Anita Desai, J.M.G. Le Clzio Si dau intlnire la Editura ART. Doua premiere editoriale: traducerea integrala a Manifestelor futurismului de Marinetti si prima editie integrala “La lilieci” de Marin Sorescu si multe alte titluri completeaza oferta pe care ART a pregatit-o cititorilor la Gaudeamus.

Incepnd de miercuri, Editura ART va asteapta la cele doua standuri (38 Si 47) pe care le-a pregatit cititorilor ce vor trece pragul Gaudeamus. Daca la unul dintre ele puteti gasi atat carti la preturi reduse, cat si ultimele noutati, cel de-al doilea stand va functiona ca refugiu de lectura, unde publicul va putea face cunostinta cu doua noi colectii: Biblioteca ideala si Prima data.

Lansarile ART

Joi, 26 noiembrie, la ora 14, Carmen MuSat, Paul Cernat, Andrei Terian si Mircea Martin va asteapta la standul Editurii ART pentru lansarea volumului Modernismul retro in romanul interbelic romanesc de Paul Cernat.

In aceeasi zi de joi, de aceasta data la ora 17, cititorii sunt invitati sa participe, alaturi de gazdele lansarii, Ion Bogdan Lefter, Emilia David Drogoreanu, Paul Cernat si Mircea Martin, la un eveniment in premiera. Pentru prima data traduse integral in limba romana, Manifestele futurismului, prin care Filippo Tommaso Marinetti dinamita obisnuintele si practicile artistice la inceputul secolului trecut, sunt proaspat traduse la Editura ART, in traducerea Emiliei David Drogoreanu.

Vineri, 27 noiembrie, la ora 16, cititorii vor avea parte de o alta premiera editoriala pusa la cale de Editura ART. Pentru prima data publicate in editie integrala, cele sase volume de poeme La lilieci ale lui Marin Sorescu sunt completate de alte zece texte, dintre care sapte inedite. Invitati vor fi Nicolae Manolescu, Eugen Negrici, Sorina Sorescu (cea care a ngrijit aceasta editie) Si Mircea Martin.

Primul numar din Texte

Joi, 26 noiembrie, la ora 12, o noua revista si va gasi drumul catre cititori. Primul numar din Texte va fi lansat la standul ART, in prezenta lui Caius Dobrescu, Andrei Terian, Mircea Martin si Bogdan Nita, redactorul-sef al publicatiei.

Noutati in rafturile ART

Scrisori catre Olga de Vclav Havel si Iubeste revolutia! de Aleksandr Soljenitn, precum si o antologie de proza scurta rusa de dragoste se numara printre noile aparitii din Biblioteca ideala, alaturi de romanul Lumina clara a zilei de Anita Desai. Seria de autor al Nobelizatului J.M.G. Le Clzio va continua cu romanul Pestisorul de aur, iar Apologia plagiatului ( Jean-Luc Hennig) si Senzatia de dj vu (Remo Bodei) vor completa colectia Demonul teoriei.

ART a mai pregatit cititorilor un album despre Istoria scrisului, al lui Andrew Robinson (cu peste 355 de ilustratii, dintre care 50 color).

Lecturi la pret redus

In ceea ce priveste reducerile, niciunul dintre titlurile Editurii ART nu isi va pastra, pe durata Gaudeamusului, pretul de librarie. Reducerile vor varia intre 10% si chiar 30 %, pentru titlurile scumpe si foarte scumpe. De altfel, la cele doua standuri ale editurii, cititorii vor putea cumpara diverse titluri oferite la preturi speciale: vor exista carti de 8 lei, de 9 lei sau de 14,9 lei s.a.m.d.

http://editura-art.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *