Cel mai vestit vanzator din lume,Og Mandino

Prima parte a frumoasei povesti a lui Hafid, cel mai vestit vanzator din lume, a cunoscut un imens succes, fiind vanduta in peste 9 milioane de exemplare. In cativa ani de la aparitie, oricine auzise de ea dorea sa se inspire din povestea vietii lui Hafid si sa cunoasca succesul si implinirea cu ajutorul celor 10 pergamente ce-l initiasera pe cel mai vestit vanzator din lume. La douazeci de ani de la debut, eroul cartii intrase deja in legenda, iar creatorul acestuia era asaltat de cititorii ce doreau sa afle continuarea povestii. Astfel s-a nascut cea de a doua parte a cartii.
Cel mai vestit vanzator din lume, in editia a doua aparuta la Editura Curtea Veche, ofera cititorilor din Romania ambele parti ale acestei povesti.
Og Mandino e unul dintre cei mai cititi autori de literatura motivationala din lumea intreaga. Este primul scriitor care a primit Medalia de Aur Napoleon Hill pentru succese literare si a fost supranumit “Cel mai vestit scriitor din lume”. Stilul sau urmareste sa-i sprijine pe oameni sa se ajute singuri. Cele saisprezece carti ale sale s-au vandut in peste douazeci si cinci de milioane de exemplare si au fost traduse in douazeci de limbi.

Comanda cartea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *