Ceva cu adevarat ciudat, Amuleta din insula Vircolacului

CORINT JUNIOR anunţă apariţia primei cărţi din seria Ceva cu adevarat ciudat de Chris Mould: Amuleta din insula Vircolacului (Preţ: 25 lei; 176 pagini; 9-12 ani). Crampton Rock pare a fi locul perfect
unde să-ţi petreci vacanţa de vară. Dar întotdeauna se iveşte ceva care strică totul, nu-i aşa?
Ce secret înspăimântător ascunde proprietarul magazinului de dulciuri?

Chiar există un vârcolac care se dezlănţuie în voie? De ce au toţi câinii trei picioare? Şi ce treabă au piraţii cu Stanley Buggles…?

Amuleta din Insula Vârcolacului este prima carte a unei serii stranii şi fascinante, care vă va captiva atenţia de la primul rând! O poveste misterioasă în care norocul aşteaptă la colţ, iar pericolul pândeşte din umbră. Când Stanley Buggles, un băieţel de numai 11 ani, primeşte cheia unui conac de pe o insulă îndepărtată, o moştenire lăsată de un unchi pe care nu l-a cunoscut niciodată, nici prin cap nu-i trece că la prima sa vizită va avea parte de nişte aventuri de neuitat!

Chris Mould a mers la Şcoala de Artă de la şaisprezece ani. În acest timp, a avut diferite slujbe, de la livrarea ziarelor şi spălatul vaselor până la bucătar. A câştigat Nottingham Children’s Book Award, iar în 2004 a fost nominalizat la Sheffield Children’s Book Award.
Îşi iubeşte munca şi îi place să deseneze şi să scrie cărţi pe care i-ar fi plăcut să le aibă în bibliotecă în copilărie.
Este căsătorit, are doi copii şi trăieşte în Yorkshire, Marea Britanie. În curând la CORINT JUNIOR, cartea a doua a seriei CEVA CU ADEVĂRAT CIUDAT: Fantoma amiralului fără cap.

Grupul Editorial Corint a luat fiinţă în 2004, prin reunirea sub o singură siglă a editurilor Corint, Leda, Runa şi Corint Junior. Aflate în al doilea deceniu de activitate în domeniul cărţii, editurile componente oferă cititorilor peste 400 de titluri anual, în domenii de o mare diversitate: de la manuale şcolare la dicţionare, atlase şi tratate, lucrări de medicină, istorie, geografie, geopolitică, IT, carte pentru copii şi tineret etc.

www.edituracorint.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *