The New York Times Book Review si cartile de povesti pentru copii

Dupa scurta vacanta de primavara, editia in limba romana a prestigiosului The New York Times Book Review revine cu un numar dedicat cartii pentru copii. Incepand cu acest numar va ofera, timp de cinci saptamani, din 12 mai pana in 9 iunie, impreuna cu Pro Editura si Tipografie, o serie de carti bilingve de copii, in romana si engleza.

O adevarata bucurie pentru cei mici, atat prin textul fascinant, cat si prin ilustratia ispititoare, aceste carti reprezinta in acelasi timp un instrument extrem de util pentru invatarea si aprofundarea limbii engleze, intr-un mod atractiv si placut. Cartile de povesti oferite de The New York Times Book Review si de Pro Editura si Tipografie sunt cel mai potrivit cadou de ziua copiilor, daca vreti sa-i faceti sa descopere bucuria lecturii, placerea de a rasfoi o carte, fascinanta lume a povestilor.
The New York Times Book Review, insotit de aceste minunate carti, va fi disponibil in reteaua de distributie de presa la pretul de doar 9,9 RON.
The New York Times Book Review, publicatie de referinta pentru universul cartii din intreaga lume, apare si in limba romana incepand din ianuarie 2008. Gasiti aici topul celor mai vandute carti din lume si prezentarea celor mai valoroase aparitii, dar si recomandari referitoare la cartile pentru copii. Comentariile si integrarea acestora in fenomenul cultural de ansamblu al zilelor noastre fac din aceasta publicatie un punct de referinta pentru editorii si oamenii de cultura din intreaga lume. Cu The New York Times Book Review esti intr-adevar conectat la cultura acestei lumi in plina globalizare, dar atat de complexa.

Cu un stil simplu si clar, cu aprecieri pertinente, The New York Times Book Review reprezinta o lectura extrem de placuta si instructiva pentru cei care, atasati de fenomenul cultural, apreciaza competenta si stilul direct, dar nu au timp de pierdut. Este o lectura care nu trebuie ratata.

www.arenacommunications.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *