Cistigati un weekend romantic la Paris

Cumparati, in perioada 4-30 iunie,

  • direct de la editura (cu plata pe loc, la Departamentul Vinzari / prin e-mail / fax / telefon)
  • online, de la libraria virtuala www.polirom.ro

carti aparute in colectia ROMANCE si aveti sansa de a cistiga un weekend romantic pentru doua persoane la Paris.

Orice comanda facuta direct la editura sau online, pe www.polirom.ro, ce va contine cel putin un titlu din cele cinci cu care debuteaza ROMANCE va fi inscrisa automat in concurs (cistigatorul va trebui sa ridice si sa achite coletul pina pe 20 iulie, pentru cei ce achita cartile ramburs). Cei care veti achizitiona titluri aparute in colectia ROMANCE de la standul Polirom din cadrul Bookfest va trebui sa completati un talon de participare.
Cu cit veti cumpara mai multe exemplare, cu atit vor creste sansele dumneavoastra de a merge la Paris: cumparati o carte, sinteti inscris in concurs o singura data, cumparati doua carti, sinteti inscris de doua ori.
Membrii echipei Polirom nu pot participa la concurs.
Numele cistigatorului va fi extras vineri, 1 august, in direct la Jurnalul cultural de la ora 22.30 de pe TVR Cultural; apoi, timp de o luna, va fi postat pe site-ul edituri, www.polirom.ro, la sectiunea Stiri si evenimente.
Excursia va avea loc in luna august a acestui an si este oferita de catre Editura Polirom si agentia de turism My Travelro.
Partener media: TVR Cultural.

Pentru mai multe detalii despre colectia ROMANCE, accesati: http://www.polirom.ro/catalog/colectii/romance/pagina_01_dataintroducerii_DESC.html.


In pregatire in colectia ROMANCE:
Esther Freud, Casa de la malul marii
Lynn Cullen, Fiica lui Rembrandt
Carol Gilligan, Kyra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *