Clubul iubitoarelor de ciocolata – lansare la Gaudeamus

Editura ALL lanseaza sambata, 20 noiembrie, ora 14.00, romanul Clubul iubitoarelor de ciocolata de Carole Matthews.
Intr-un decor pus la dispozitie de Exotique, actrita Cristina Cioran si Dana Panghe, redactor Cosmopolitan, va introduc in lumea colorata a acestui roman. Evenimentul va avea loc in standul Editurii ALL din Pavilionul Central Romexpo. Clubul Iubitoarelor de Ciocolata este o prajitura de roman… Are toate ingredientele necesare: romantism, prietenie, umor si intriga. Sarah Mlynowski

Despre carte
Exista un singur lucru fara de care Lucy Lombard nu poate trai: ciocolata. Divina delicatesa poate vindeca orice, de la o inima franta pana la o durere de cap. Pasiunea lui Lucy este impartasita de cele trei prietene ciocoholice: pacifista Autumn, casnica Nadia si focoasa Chantal. Impreuna formeaza un grup select, cunoscut drept Clubul Iubitoarelor de Ciocolata. De cate ori se da alarma, se intalnesc in sanctuarul lor, un paradis al deliciilor pe care incearca sa-l tina departe de ochii lumii. Cu un iubit tradator care promite ca se va schimba, un sot dependent de jocurile de noroc si o casnicie din interes, povestile lor sunt la fel de savuroase ca pralinele, trufele sau tigaretele cu martipan.

Despre autor

Romanele lui Carole Matthews au fost traduse in 25 de limbi si s-au vandut in peste 2 milioane de exemplare

Carole Matthews s-a nascut la St Helens, Merseyside, in Marea Britanie. La optsprezece ani, a renuntat la scoala si a plecat la Londra, unde a lucrat o vreme ca secretara. Printre slujbele ei extrem de diverse se mai numara: terapeut de frumusete, prezentatoare de televiziune, aromoterapeut, jurnalist freelance in domeniul sanatatii. A inceput sa scrie in 1996, cand a castigat, cu o povestire, concursul revistei Writers’ News. In 1997, si-a publicat primul roman, Let’s Meet on Platform 8. Acestuia i-au urmat treisprezece bestsellere, printre care The Scent of Scandal (1998), For Better, For Worse (2000, in curs de ecranizare la Hollywood), A Minor Indiscretion (2001, in curs de ecranizare), A Compromising Position (2002), Clubul Iubitoarelor de Ciocolata (The Chocolate Lovers’ Club, 2007), The Chocolate Lovers’ Diet (2007), All You Need is Love (2008), The Only Way is Up (2010). Cand nu este ocupata cu scrisul romanelor sau al scenariilor de televiziune, isi petrece timpul facand excursii in Muntii Himalaya, plimbandu-se cu rolele sau bicicleta in Central Park, exersand tai chi, gradinarind si calatorind in tari exotice, ca Nepalul sau China.
Daca impartasiti pasiunea lui Carole Matthews pentru ciocolata, vizitati site-ul ei: www.thechocolateloversclub.com, pentru istorii si retete fabuloase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *