Concurs de eseuri Shakespeare School

Incepand de anul acesta, centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School organizeaza prima editie a concursului de creative writing: “2009 Shakespeare School Essay Competition”.
Concursul de eseuri creative este organizat pentru 2 grupe de varsta: 11-13 ani, respectiv 14-25 ani, cu teme diferite de abordat pentru fiecare grupa de varsta in parte. Sponsorul oficial al acestui concurs este editura Fischer International, care va pune la dispozitia castigatorilor carti, dictionare, materiale de curs, enciclopedii si genti pentru documente. In plus, marii castigatorii vor beneficia de cursuri intensive de vara gratuite la Shakespeare School (adecvate grupei lor de varsta si nivelului), in valoare de peste 340 RON.

Toti participantii vor primi diplome de participare, iar castigatorii vor dobandi in plus si un Essay Award Certificate. De asemenea, toate eseurile castigatoare vor fi postate pe blog-ul Shakespeare School (http://shakespeare-school.blogspot.com).

Data limita pentru trimiterea eseurilor la office@shakespeare-school.ro: 1 iunie 2009.

Insa informatii detaliate privind tema eseului, modul de participare, premiile dar si criteriile de evaluare pentru fiecare dintre cele 2 concursuri in parte (11-13 ani si 14-25 ani), se gasesc pe blog-ul http://shakespeare-school.blogspot.com!

Participa la concursul de eseuri, impartaseste-ne ideile tale creative si vei fi rasplatit!

Str Eufrosin Poteca nr 42A, sector 2, Bucuresti
tel/fax 021 252 24 79
http://shakespeare-school.blogspot.com
www.shakespeare-school.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *