Copiii iubesc lectura la Gaudeamus

Consiliul International al cartii pentru copii si tineret si Boko ii invita sambata, 26 noiembrie, pe parinti si copii la Targul Gaudeamus, la o expozitie de fotografie “Copiii iubesc lectura” si la un moment de lectura sustinut de bine cunoscuta poeta si scriitoare din noua generatie, Ioana Nicolaie.
Aceasta le va lectura copiilor prezenti cateva intamplari ale ariciului Arik, din cartea sa “Aventurile lui Arik”. Muzicalitatea versurilor, acţiunea alertă a pasajelor de proză, ilustraţiile extraordinare, fac cartea deliciul oricărui mic cititor. Arik are ceva din încrederea fiecărui micuţ care descoperă fascinat lumea. El pleacă să-şi salveze fraţii de Viespile de Fum şi este prins într-un vîrtej de întîmplări uimitoare. Îi cunoaşte pe Nasuri Cîrne şi pe Zum, îşi descoperă curajul, prietenia şi dragostea. Dar oare trece cu bine prin toate aventurile? Şi primeşte la sfîrşit o neaşteptată răsplată?

Cu ocazia acestui eveniment Boko va lansa programul sau de evenimente educative si Clubul de lectura pentru copii si parinti.

Sunteti asteptati intr-un numar cat mai mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *