CRIME SCENE LA BOOKFEST

Editura Crime Scene Publishing va asteapta la Targul de Carte Bookfest cu promotii si oferte exceptionale – reduceri de pana la 20% din pretul de catalog, cu lansari de carte si, fireste, cu cele mai noi aparitii.

In perioada 17 – 21 iunie 2009, la Romexpo, in pavilionul 14, standul B11, veti putea gasi colectia completa a tuturor titlurilor aparute pana acum, sub semnaturile marilor maestri ai literaturii politiste. Pentru impatimitii de mister, dar si pentru connaisseur-ii literaturii de valoare, pentru ahtiatii de hard boiled si de romane negre, dar si pentru fanii thriller-elor de orice fel, Crime Scene Publishing va pune la dispozitie o selectie girata de George Arion, cel mai bun autor roman al genului. Dintre cele mai bine vandute carti ale seriei, fac parte: Atac in Biblioteca – George Arion, Cainele din Baskerville – Sir Connan Doyle, Filiera greceasca – Bogdan Hrib, Dansul mortii – Linda Fairstein, Crima Zen – Oliver Bottini, Spada – Bogdan Teodorescu, Dreptate fara lege – Edgar Wallace.
Alaturi de formatul paper-back, in cadrul aceleiasi aceeasi colectii veti putea achizitiona cele mai recente romane premium, in format hard-cover, best seller-urile “Esenta Raului”, de Greg IIes si “Detectiv fara voie”, de George Arion.
EVENIMENT
Vineri, 19 iunie, ora 19:00, standul B11 – Editura Crime Scene Publishing lanseaza romanele “Indicii anatomice” de Oana Stoica-Mujea si “Detectiv fara voie”, de George Arion. Lansarea va avea loc in prezenta autorilor si vor povesti despre aceste carti şi despre romanul politist autohton: Cristian China Birta, Alexandru Arion, scriitorul Bogdan Hrib, actorii Mircea Rusu si Alexandru Bindea, protagonistii serialului de televiziune “Detectiv fara voie”, care a inregistrat recorduri de audienta in 2001.
Programul de vizitare a targului Bookfest este:
Miercuri 17 iunie – intre orele 10.00 si 20.00
Joi, 18 iunie – intre orele 10.00 si 20.00
Vineri, 19 iunie – intre orele 10.00 si 22.00
Sambata, 20 iunie – intre 10.00 si 20.00
Duminica 21 iunie – intre orele 10.00 ai 18.00
Accesul la Bookfest se va face pe baza unui bilet de intrare care costa 5 lei. Contravaloarea biletului va putea fi recuperata integral de catre vizitatori prin achizitionarea unei carti Tritonic.

Editura Crime Scene Publishing a luat fiinţă în 2008, prin eforturile grupurilor editorialeTritonic si Flacara. Un imprint care isi propune ca misiune nu doar sa aduca titluri noi de romane politiste, ci sa creeze un spatiu editorial coerect, bine structurat pe subgenuri, stiluri si scoli, promovand cei mai buni autori ai genului si oferind cititorului prilejul de a cunoaste reperele de valoare ale genului si de a-si construi astfel o biblioteca de referinta: colectia crime-scene.
Cu o traditie de aproape 100 de ani, revista Flacara duce mai departe, cu onoare, valorile jurnalismului veritabil: obiectivitate, echidistanta, exclusivitate, actualitate. Ca singurul lunar premium din presa romaneasca, in format magazin, care combina reportajul, interviul si comentariul, semnate de cei mai fini observatori ai societatii, gazetari si scriitori, revista Flacara se adreseaza cititorului connaisseur, care respecta si pretuieste valorile autentice si lucrurile care conteaza cu adevarat, fie ca e vorba despre politica, societate, cultura, sanatate sau sport. Trustul de presa “Publicatiile Flacara”, are in portofoliu, alaturi de revista Flacara, o divizie de divertisment, reprezentata de titluri lunare si ocazionale: Rebus, Rebus de Buzunar, Rebus Bis, Rebusache, Integrame & Sudoku, Sudoku, Almanah Rebus, Almanah Flacara, Carte calendar de Bucate, Calendarul Norocului, Carte Calendar Religios. Impreuna, publicatiile Flacara sunt citite lunar de peste un milion de cititori.

www.revistaflacara.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *