Cum să îți dresezi dragonul, Cressida Cowell

Cum să-ţi dresezi dragonul de cressida cowell, o carte SF plină de umor, aventură, suspans, a ajuns acum în librării. “Existau dragoni pe când eram eu copil. Erau dragoni-de-cer, mari, cumpliţi, care îşi făceau cuiburile pe vârfurile stâncilor, ca nişte îngrozitoare păsări uriaşe. şi dragoni mici, bruni, de grădină, care vânau şoareci şi şobolani în grupuri bine organizate. Și dragoni-de-mare, absurd de gigantici, de douăzeci de ori mai mari decât marea balenă albastră şi care ucideau doar de dragul de-a ucide. Va trebui să mă credeţi pe cuvânt, căci dragonii pier atât de repede, încât în curând vor deveni probabil o specie dispărută.”

Traducere de Cristina Jinga

isbn: 973-7644-83-1
format: 13 x 20 cm, 224 pagini
preţ: 10,00 lei
+ 6 ani

“Cum să-ţi dresezi dragonul este o lectură obligatorie pentru orice erou care întâmpină dificultăţi în a fi atât de eroic pe cât şi-ar dori să fie.” – The Barbarian Librarian

Cressida Cowell locuieşte în londra, cu soţul ei Simon, cu fiicele maisie şi clementine, şi cu fiul, Alexander. Pe lângă tălmăcirea memoriilor lui sughiţ, a mai scris şi a mai ilustrat şi alte cărţi, printre care: Sughiţ, Vikingul care avea rău de mare, Argilică era un copil lipicios, Biblioteca lui cucu-bau şi Nu face asta, pisic regicid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *