Curajul de a fi tu insuti

Lansat la Gaudeamus in prezenta scriitorului Vasile Andru, volumul Curajul de a fi tu insuti este rodul proiectului cultural Astazi cititor, maine scriitor!, initiat de editura Herald in anul 2010, cu scopul de a stimula creatia literara in randul tinerilor.

Printr-un gest de empatie cu cititorii sai: “Cine esti tu? Lasa-ne sa aflam macar o data cine esti dincolo de toate cartile pe care le citesti. Lasa-ne sa fim si noi cititorii tai, asa cum tu esti cititorul nostru fidel.”, editura Herald si-a dorit sa afle raspunsul la o singura intrebare, e drept care comporta diferite fatete, cam tot atatea la numar cati temerarii sai scriitori…

Patchwork viu si labirint al cunoasterii, curajosul volum este pulsul pe care editura Herald il ia scriitorilor in devenire, care abordand o tema precum este cea a curajului de a fi, ajung sa atinga un punct nevralgic cu care umanitatea se confrunta astazi poate mai mult ca oricand. La fel de actual precum este nevoia de traire autentica, volumul aduna intr-o polifonie de voci experiente de naturi diferite care, marturisite, se dovedesc tot atatea carari spre sine.

Catalina Gaidau
PR Executive
————————
Editura Herald
Tel: 021.319.40.60, 021.319.40.61
Mob:             0743.050.507      ,             0744.888.388
E-mail: office@edituraherald.ro
Website: www.edituraherald.ro
catalina@edituraherald.ro
http://www.edituraherald.ro

One thought on “Curajul de a fi tu insuti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *